Hartog | Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Klantverhaal

Hartog

Nieuwe kantinekeuken

‘Geweldige keuken voor een scherpe prijs in onze recreatiewoning’

De rust van de Veluwe sprak de Haarlemse familie Den Hartog zo aan, dat ze besloten een recreatiewoning in Putten te kopen. “We zijn van plan om veel tijd in ons vakantiehuis door te brengen”, vertelt Heidi den Hartog. De nieuwe keuken moest aan diverse eisen voldoen. Gelukkig kwam Kitchen at Work in beeld.

“De keuken is in het zicht vanuit de woonkamer, daarom vonden we het belangrijk dat ‘ie er sprankelend uitziet”, legt Heidi uit. “We wilden een keuken die net zo mooi is als onze keuken thuis en dat is goed gelukt!” Hoe de Haarlemmers bij Kitchen at Work terechtkwamen? “Dat was op aanraden van een montagebedrijf. Zij adviseerden Kitchen at Work vanwege hun ervaring in de recreatiebranche. Het was een goede tip: Kitchen at Work is écht specialist in keukens voor vakantiehuizen. Er is erg veel keuze. En in de showroom, waar we ontzettend fijn werden ontvangen, konden we allerlei mogelijkheden bekijken.”

 

Verbazingwekkende prijs-kwaliteitverhouding
De ideeën van de familie en de praktische adviezen van Gert Huisman kwamen samen in een ontwerp voor de keuken en een kastenwand. De volgende stap was het kiezen van materialen. “Die zochten we uit in de showroom. We mochten stalen meenemen naar de woning, om goed te kunnen beoordelen hoe kleuren en materialen bij de rest van het interieur passen.” Na de laatste keuzes volgden de offerte en de tekening. “De prijs-kwaliteitverhouding is verbazingwekkend. We hadden een veel hoger bedrag op de offerte verwacht en waren dan ook blij verrast om te zien wat een geweldige keuken we nu voor een scherpe prijs hebben.”

 

Droomkeuken
“Gert z’n vakmanschap, ervaring en inzicht gecombineerd met onze wensen hebben geleid tot een droomkeuken en een prachtige kastenwand in onze vakantiewoning. Mooi ook om te zien dat de daadwerkelijke keuken exact overeenkomt met wat er is getekend.” Ook over de service na afronding van het project is Heidi positief. “Uitstekende aftersales, Gert lost alles op. Niets dan lof. En wat ik vanuit het westen van het land niet zo gewend ben, is de openheid en vriendelijkheid. Bij Kitchen at Work nemen ze echt de tijd voor je.” Nu de recreatiewoning van de familie Den Hartog af is, kan het genieten beginnen. Laat de zomer maar komen. En op een minder mooie dag? Dan is het binnen ook heerlijk toeven!

Keuken in recreatiewoning

Locatie: 
Type keuken:
Kleur:

Putten
Keuken in een recreatiewoning
Zand & eikendecor

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.