Ga naar de inhoud

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november 2022 stonden wij met onze keukens op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Ook dit jaar zijn we van de partij. Kom ons bezoeken op de Recreatie Vakbeurs op stand 116!

Steel-lijn

Kitchen at Work is ook een leverancier van volledige RVS keukenblokken. Het voordeel van deze keukens is dat ze goed bestand zijn tegen vochtige ruimtes, ideaal voor de recreatiebranche. Een van onze blikvangers op de beurs! Door de verschillende maten, kleuren en uitvoeringen zijn er eindeloze combinaties mogelijk. Ook de RVS keukenblokken kunt u vinden in onze stand op de Recreatie Vakbeurs.

Het RVS keukenblok gaat vanaf 90 centimeter tot en met 180 centimeter. U kunt het keukenblok uitrusten met allerlei soorten apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een vaatwasser, magnetron of een oven.

Projectkeuken

De scherp geprijsde NOAH420 projectkeuken viel erg in de smaak van de bezoekers. Een projectkeuken moet vaak voorzien zijn van standaardapparatuur, zoals een spoelbak, kraan, koelkast en kookplaat, een strakke vorm passend bij elk interieur en kwalitatief meubilair. Deze keuken heeft het allemaal!

Recreatie Vakbeurs Hardenberg Kitchen at WorkBent u nieuwsgierig geworden naar onze keukens? Neem telefonisch contact op met Kitchen at Work of stuur een e-mail voor een gratis bezoekersregistratie voor de vakbeurs.

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Vakbeurs Renovatie & Transformatie 2023

Bekijk project
Vakbeurs sportaccommodaties in Expo Houten, registreer nu voor gratis toegang.

Vakbeurs Sportaccommodaties 2023

Bekijk project
Moderne kraan in het mat zwart uitgevoerd.

Kitchen at Work trakteert

Bekijk project
Launch website van Kitchen at Work.

Lancering website Kitchen at Work

Bekijk project