Ga naar de inhoud
Het logo voor de categorie keuken huren.

Keukens voor de verhuur

Afsluitbare keuken met 2 bijzetkasten op wieltjes. Met apparatuur, lades en spoelbak.

Algemeen

Het huren van een keuken is bij tijdelijk gebruik heel interessant. Een keuken kopen die bijvoorbeeld na een 3 jaar niet meer nodig is, is zowel technisch als commercieel nog lang niet afgeschreven. Toch belanden deze keukens regelmatig op de stort. Dat is geen duurzame gedachte en ook zeker niet voordelig! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons assortiment

Kitchen at Work heeft prachtige stalen keukens in het assortiment. Deze zijn standaard van blank roestvrijstaal voorzien, maar leveren we desgewenst ook in een willekeurige kleur. Deze keukens zijn praktisch onverwoestbaar. De verhuurkeukens bestaan uit één blok. Dit betekent dat er bij het plaatsen van de keuken geen monteur meer aan te pas komt. Scheelt toch weer in de kosten! De huurkeukens zijn per stuk te huren, maar ook in grote aantallen voor een tijdelijk woning- of flexwoningproject.

Keukens voor de verhuur Kitchen at Work

Beurskeuken

Om een goede beurs te draaien, is het vaak prettig om een stand te voorzien van een handige keuken. Dit kunnen we vrij eenvoudig realiseren door een keuken te leveren met bijvoorbeeld een ingebouwde koelkast, maar ook een stuk uitgebreider met kookplaat, oven en een vaatwasser. Onze mobiele keukens bieden hiervoor een uitkomst.

Vanaf 1 januari 2024 zijn disposable servies en bestek niet meer toegestaan. Keukens met een professionele vaatwasser zijn dan straks ook op beurzen niet meer weg te denken.

De huurkeukens van Kitchen at Work zijn mobiele keukens. Deze zijn eventueel in een flightcase gebouwd en daardoor afsluitbaar. De huurkeukens zijn eenvoudig verplaatsbaar op de beursvloer door hun handige (zwenk)wielen en kunnen door middel van een bestelauto met laadklep eenvoudig geladen en gelost worden.

Dit zijn dé keukens voor een beurs, want op de standaarduitvoering zit al een handige wateraan- en afvoeraansluiting, voorzien van boiler en mengkraan. Als er op de beurs geen vaste wateraan- en afvoeraansluiting aanwezig is, dan lossen wij dit op door middel van units met schoonwateraanvoer en vuilwaterafvoer. Dit maakt het geheel tot een stand-alone keuken.

Een keuken huren? Ook dan is Kitchen at Work uw perfecte partner!

Hotelkeuken

Met een huurkeuken verandert u een hotelkamer in een zelfstandige woonruimte, appartement of studio. Deze mobiele keuken rolt u zo naar binnen! Met deze oplossing genereert u extra inkomsten door een keuken voor korte of lange termijn te huren.

Keukens voor de verhuur Kitchen at Work

Recreatiekeuken huren

Heeft u recreatieaccommodaties die u van 1 april tot 31 oktober verhuurt? Dan is een huurkeuken erg interessant! ’s Winters kijkt u nergens naar om en tijdens het seizoen bent u verzekerd van een goede keuken.

Noodkeuken

Een noodkeuken huren is de ideale oplossing als de levertijd van uw nieuwe keuken uitloopt. Hierdoor kunt u eerder verhuizen en genieten van uw nieuwe woning! In vele gevallen nemen wij de kosten van deze noodkeuken voor onze rekening.

Waarom een keuken huren:

  • Bij tijdelijk gebruik, zeker tot 60 maanden interessant;
  • Altijd gedegen en recentelijk onderhoud van apparatuur (gunstige energielabels);
  • Altijd gekeurde apparatuur (NEN 3140);
  • Omruilservice of reparatie bij defecte apparatuur;
  • Bij nood dé ideale oplossing;
  • U behoudt uw liquiditeit, doordat u niet ineens het volledige aankoopbedrag betaalt;
  • Minder zorgen, minder rompslomp.

Keukens voor de verhuur Kitchen at Work

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Keukens voor de zorg

Bekijk project

Keukens voor de standbouw

Bekijk project
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk project
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Gestapelde containers die gebruikt worden als woonunits.

Containers, kantoor- en woonunits

Bekijk project
Een afsluitbare keuken in een recreatiewoning met spoelbak, koelkast en kastruimte.

Keukens voor de recreatie

Bekijk project