Ga naar de inhoud

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Hotelkamer met kitchenette.

Algemeen

Een geoutilleerde keuken voor een hotel, een passende keuken voor een bed and breakfast? Zoek niet verder, want deze keuken hebben wij voor u!

Binnen deze branche is een keuken veelal stijlvol, compact en in sommige gevallen afsluitbaar. In een gemiddelde hotelkamer is een keuken niet gebruikelijk, maar als u de kamer verhuurt als studio of appartement, dan is een keuken een welkome verschijning in dit soort ruimtes. Hiervoor hebben wij een perfecte oplossing: de mobiele keuken. Je rijdt de keuken de hotelkamer in en de kamer verandert in een zelfstandige woonruimte.

De mobiele keuken is rijk uitgerust en voorzien van vaste (zwenk-)wielen. Hij heeft een 230v aansluiting, maar ook een wateraan- en afvoeraansluiting. Voor een complete standalone oplossing leveren wij deze unit ook met een wateraan- en afvoertank. Zo is de mobiele keuken direct klaar voor gebruik.

Keukens voor hotels en bed and breakfast Kitchen at Work

Stalen keukens

Wij bieden een volledige range aan stalen keukens voor elke accommodatie. Onze stalen keukens zijn kleine, compacte keukens met een lengte tot 180 cm, die we als één compleet meubelstuk leveren. Hiermee bespaart u enorme kosten voor het plaatsen van de keuken.

De stalen keukens kunnen we – ondanks de compacte afmeting – voorzien van allerhande apparatuur. Denk aan een combimagnetron- of oven, een vaatwasser, een inductieplaat en nog vele andere zaken. Optioneel zijn er bovenkasten en hoge kasten leverbaar. De stalen keukens zijn beschikbaar in diverse kleurstellingen. Liever geen specifieke kleur? Dat kan! Kies dan voor een blanke, roestvrijstalen keuken.

Het grote voordeel van een stalen keuken is de vochtbestendigheid. Staat de keuken ook buiten het seizoen in een accommodatie, dan bestaat er geen risico op vochtschade. U hoeft de ruimte dus niet meer te verwarmen en bespaart hiermee veel geld. Daarnaast is een stalen keuken zeer stevig en duurzaam. Lades en deuren breken niet snel af. Een fijne gedachte wanneer je een keuken nodig hebt die veel te verduren heeft. Stalen keukens ogen zeer fraai en zijn ook erg geschikt als buitenkeuken.

Keukens voor hotels en bed and breakfast Kitchen at Work

Afsluitbare keukens

Kitchenatwork levert een groot assortiment afsluitbare keukens. Deze noemen wij kitchenettes. Een kitchenette is een complete en compacte keuken, waarbij je het werkblad volledig uit het zicht kunt onttrekken. Bij een kleine ruimte zoals een hotelkamer of bed and breakfast wil je bijvoorbeeld niet altijd een werkblad in zicht hebben. Een gesloten keuken vormt dan een mooi meubelstuk in het vertrek. Ook is een kitchenette een prettige oplossing in een algemene ontbijtruimte. Wanneer deze niet gebruikt wordt, kan de keuken netjes gesloten worden.

Stijlvol, compact en in sommige gevallen afsluitbaar

Wij verkopen afsluitbare keukens van de het Italiaanse merk Mobilspazio. Mocht deze keuken via een trap naar boven gebracht moeten worden, dan is dat geen probleem. Wij leveren deze keukens gedemonteerd en zetten ze op locatie voor u in elkaar.

Ook leveren wij afsluitbare kwaliteitskeukens van het Duitse Pro Art. Deze worden volledig gemonteerd bezorgd, waardoor plaatsingskosten niet meer aan de orde zijn.

Er zijn al afsluitbare keukens beschikbaar met een breedte van 104 cm.

Keukens voor hotels en bed and breakfast Kitchen at Work

Mobiele keukens

Deze noemen wij ook wel rollende keukens. Ze zijn zowel afsluitbaar als mobiel.

Projectkeukens

Kitchenatwork levert projectkeukens vanaf 3 stuks tegen zeer scherpe prijzen.
Wij hebben keukens met losse plint, maar ook keukenkasten met vaste plint. Daardoor is een keuken razendsnel te plaatsen.

Deze keukens zijn in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar, bijvoorbeeld greeploos of mét handgrepen. Dit zijn ook ideale keukens voor een hotel of bed and breakfast, want deze kunnen ook als kleine, compacte keuken worden samengesteld. De projectkeukens leveren wij gemonteerd of gedemonteerd. Het plaatsen is eenvoudig door u zelf te doen of kan desgewenst door ons uitgevoerd worden. Heeft u een keukenproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u verbazen over de mogelijkheden.

Keukens voor hotels en bed and breakfast Kitchen at Work

Apparatuur

Kitchenatwork levert tevens apparatuur voor de recreatiebranche. Wat dacht u van laagvermogen 1-fase inductiekookplaten, gaskookplaten op propaan en minivaatwassers? Apparatuur met een laag verbruik, want energiekosten zijn nu eenmaal aan de orde van de dag.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Keukens voor de zorg

Bekijk project

Keukens voor de standbouw

Bekijk project
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Afsluitbare keuken met 2 bijzetkasten op wieltjes. Met apparatuur, lades en spoelbak.

Keukens voor de verhuur

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Gestapelde containers die gebruikt worden als woonunits.

Containers, kantoor- en woonunits

Bekijk project
Een afsluitbare keuken in een recreatiewoning met spoelbak, koelkast en kastruimte.

Keukens voor de recreatie

Bekijk project