Ga naar de inhoud

Pantry keuken

Algemeen

Kitchen at Work heeft dé ideale keuken oplossingen voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de koffiecorner. Dit noemen wij de pantry keuken. Deze vaak kleine, compacte keuken vormt het middelpunt van de bedrijfsvloer. Een kantoorkeuken waar collega’s elkaar ontmoeten en genieten van een bakje koffie of een lunchbroodje smeren. Laat u inspireren!

Bekijk hier ons assortiment

Pantrykeuken op kantoor

Een goed uitgeruste keuken wordt door mensen op de werkvloer enorm gewaardeerd. Voorbeelden hiervan zijn een ruime koeling en kookgelegenheid voor de lunch, of een ingebouwde friteuse, gecombineerd met een bardeel voor de vrijdagmiddagborrel.

De keuken krijgt de komende jaren als pantry keuken, kantoorkeuken of kantinekeuken in elk bedrijf een steeds prominentere rol. Vanaf januari 2024 wordt namelijk elke vorm van disposable servies en bestek niet meer toegestaan. Ook kartonnen koffiebekers vallen hieronder. Deze zijn namelijk aan de binnenzijde voorzien van een plastic laagje.

Tegen die tijd neemt het servies en glaswerk bij veel bedrijven enorm toe. Elke keuken is dan voorzien van duurzame materialen, waardoor een vaatwasser veelvuldig zal moeten draaien. Een standaard vaatwasser is dan niet meer aan de orde, gezien deze beschikt over een beperkte capaciteit en wasprogramma’s van al snel 2 uur.

Duurzaam, scherp geprijsd en no-nonsens

Kitchenatwork heeft hier uitstekende oplossingen voor. Wij leveren professionele vaatwassers (voorladers). Deze plaatsen wij in onder andere pantry keukens. Deze efficiënte vaatwasser heeft een wasduur van maximaal 3 minuten. Dit voorkomt bergen afwas en zorgt voor tevreden medewerkers, want er ligt altijd schone vaat voor het grijpen.

Wat pantry keukens betreft leveren we stalen keukens met een hoogwaardige uitstraling. Deze zijn wel of niet voorzien van een kookplaat en leverbaar in een groot aantal trendy kleuren. De stalen keuken is ook een schitterende keuken in bijvoorbeeld een autoshowroom of om buiten onder de overkapping te plaatsen.

Ook de afsluitbare keukens zijn een succes bij bedrijven. Deze keukens open je bijvoorbeeld tijdens een pauze en sluit je vervolgens weer helemaal af. Je verbaast je hoe compleet deze keukens zijn! Wij noemen ze ook wel kitchenettes, uitgerust met de meest praktische apparatuur.

Pantry keuken Kitchen at Work

Erg praktisch en duurzaam zijn onze projectkeukens. Deze leveren wij van eenvoudig tot high-end en worden onder andere toegepast in de zorg. De levensduur in combinatie met de uitstraling maakt dit een goede investering. Dit type keuken leent zich ook perfect voor de inbouw van een professionele vaatwasser.

Zoekt u een keuken voor uw bedrijf of organisatie? Wilt u meer weten over onze professionele vaatwassers in een stijlvolle keuken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Keukens voor de zorg

Bekijk project

Keukens voor de standbouw

Bekijk project
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk project
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Afsluitbare keuken met 2 bijzetkasten op wieltjes. Met apparatuur, lades en spoelbak.

Keukens voor de verhuur

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Gestapelde containers die gebruikt worden als woonunits.

Containers, kantoor- en woonunits

Bekijk project