Ga naar de inhoud
Het logo voor de categorie keuken huren.

Containers, kantoor- en woonunits

Deze accommodaties worden talloze keren verplaatst, maar gaan toch vaak minimaal 10 jaar mee. Desondanks heeft het interieur aardig te lijden van de transporten en de periode dat de accommodatie niet wordt gebruikt. Tijdens een transport wordt het interieur blootgesteld aan diverse krachten, die het interieur niet goed doen. Daarnaast zorgt vocht voor ernstige problemen, wanneer de accommodatie een tijd niet gebruikt wordt. Wij komen regelmatig keukens tegen met afhangende deuren, kapotte lades en keukenkasten die opzwellen door het vocht. Laat u inspireren.

Gestapelde containers die gebruikt worden als woonunits.

Keuken voor op kantoor

De Steel-lijn keukens van Kitchen at Work zijn wel geschikt voor vochtige ruimtes en weerstaan alle krachten. Het geheel is van volledig van RVS en/of gepoedercoat staal, waardoor roest geen kans krijgt. De keukenblokken zijn in één stuk voorgemonteerd, er ontstaat dus geen frictie tijdens transport. Voor een kantoor- of directie unit hebben we mooie, praktische keukens met een geborsteld RVS werkblad, een koelkast en een spoelbak met koud én warm water, door middel van een close-in boiler. Mensen die gebruik maken van deze units zijn daar hele dagen werkzaam. Ze moeten dus niet onderdoen voor permanente ruimtes. Bij meerdere personen voorzien we de keukens eventueel standaard van een vaatwasser. Deze keukens leveren we kant-en-klaar in diverse kleuren en kunnen we zonder extra montagekosten plaatsen.

Containers, kantoor- en woonunits Kitchen at Work

Keuken voor de schaftruimte

Een schaftwagen, schaftunit of schottenkeet wordt meestal in de bouw gebruikt door medewerkers die bij weer en wind hun mannetje moeten staan. Een comfortabele ruimte om uit te rusten en te eten wordt dan ook zeer gewaardeerd. Een goed uitgeruste keuken zorgt voor een extra stukje motivatie van uw medewerkers. Bij Kitchen at Work weten we precies welke keukens nodig zijn voor deze ruimten: een ruime koelkast, warm en koud water, een magnetron en niet te vergeten een kookplaat om tijdens de koude dagen een lekkere pan soep op te warmen. Bij dit soort toepassingen gebruiken we ook recirculatie afzuigkappen, zodat er geen afvoer naar buiten nodig is.

Containers, kantoor- en woonunits Kitchen at Work

Op het gebied van tijdelijke accommodaties zijn er veel mogelijkheden.

Werkt u met een groot team? Plaats dan ook een professionele vaatwasser, omdat wegwerpservies -en bestek vanaf 1 januari 2024 niet meer is toegestaan. Bovendien voorkomt gewoon servies ook zwerfafval op de bouw. Een keuken voor een schottenkeet, wordt in tegenstelling tot een keuken in een unit of container telkens gemonteerd en gedemonteerd. Een stalen keuken is hiervoor de enige optie om (de-)montagekosten te besparen.

Containers, kantoor- en woonunits Kitchen at Work

Keuken voor een containerunit

Je ziet ze steeds vaker, gebruikte zeecontainers die omgebouwd zijn naar tijdelijke of permanente woonruimte, kantoorruimte en allerlei andere ruimtes die verplaatsbaar moeten zijn. We leveren hier tijdelijke mobiele keukens voor, maar ook permanente keukens. Afhankelijk van het gebruik kan het een stalen keuken zijn, echter behoren projectkeukens of kitchenettes ook tot perfecte mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in no-nonsens keukens die zeer geschikt zijn voor verplaatsbare accommodaties. Een keuken huren? Ook dat is mogelijk bij Kitchen at Work! Op zoek naar een keuken voor uw bedrijf? Bekijk ons assortiment en neem gerust contact op, wij denken graag met u mee en nodigen u van harte uit in onze keukenshowroom.

Containers, kantoor- en woonunits Kitchen at Work

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Het ultieme koffiemeubel

Bekijk toepassing

Keuken leasen

Bekijk toepassing

Keukens voor de standbouw

Bekijk toepassing
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk toepassing

Keukens voor de zorg

Bekijk toepassing
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk toepassing