Ga naar de inhoud

Keukens voor de recreatie

Een keuken voor uw vakantiewoning, chalet, glampingtent, stacaravan of tiny house? Deze vindt u bij Kitchen at Work! Laat u inspireren.

Een afsluitbare keuken in een recreatiewoning met spoelbak, koelkast en kastruimte.

Keuken voor een vakantiewoning

Vakantiewoningen worden alsmaar luxer. Waar voorheen nauwelijks eisen aan een keuken werden gesteld, wil men nu dezelfde luxe als thuis. Geen probleem met onze producten! Eenvoudige keukens voorzien we al van een combimagnetron/oven, een inductiekookplaat en een mini vaatwasser. Onze projectkeukens zijn ideaal voor een vakantiewoning en ook nog eens gunstig geprijsd.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Keuken voor chalet of stacaravan

Deze ruimten zijn vaak beperkt, maar de wensen van de gemiddelde vakantieganger zijn groot. De keuken maakt al gauw deel uit van de living. Bovendien ontbreekt tijdens de vakantie vaak de zin om een keuken telkens op te ruimen en schoon te maken. Onze afsluitbare keukens bieden dan een geweldige oplossing. Deze kleine, compacte keuken is voorzien van alle mogelijke apparatuur en gebruik je hem niet, dan sluit je hem af en heb je een prachtig meubelstuk.

Afsluitbare keuken met apparatuur en lades.

Keuken voor glampingtent

Al is een glampingtent al lang geen tent meer, buiten het seizoen wordt het er erg vochtig. Standaard houten keukens zijn hier niet tegen bestand en na een paar jaar afgeschreven. Met de Steel-lijn stalen keukens van Kitchenatwork is dát verleden tijd. Deze volledig stalen keukens zijn 100% vochtbestendig en rondom gepoedercoat. Roest krijgt daardoor geen kans. En de stalen keukens zijn in de mooiste kleuren verkrijgbaar. De kleine, compacte keukens leveren wij overigens ook in volledig roestvrijstaal. In het hoofdseizoen zet je de stalen keukens zonder problemen buiten onder een luifel, zodat hij ook gelijk functioneert als een buitenkeuken. De stalen keukens leveren we als één keukenblok, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Keuken voor tiny house

Denk je aan een tiny house, dan komt gelijk het plaatje van een kleine keuken voorbij. Voor een kleine, compacte keuken kom je al snel bij Kitchenatwork terecht. Wij leveren steel-line keukenblokken van slechts 90 cm breed met een kookplaat, spoelbak en koelkast. In de onderkast is er ook een mogelijkheid voor een close-in boiler en in een bovenkastje een magnetron, oven of een combinatie daarvan. Op deze manier heb je een complete keuken op een zeer klein oppervlak van 0,9m2.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Een keuken voor uw vakantiewoning, chalet, glampingtent, stacaravan of tiny house?

Stalen keukens

Wij bieden een volledige range aan stalen keukens voor elke accommodatie. Onze stalen keukens zijn kleine, compacte keukens met een lengte tot 180 cm, die we als één compleet meubelstuk leveren. Hiermee bespaart u enorme kosten voor het plaatsen van de keuken. De stalen keukens kunnen we – ondanks de compacte afmeting – voorzien van allerhande apparatuur. Denk aan een combimagnetron- of oven, een vaatwasser, een inductieplaat en nog vele andere zaken. Optioneel zijn er bovenkasten en hoge kasten leverbaar. De stalen keukens zijn beschikbaar in diverse kleurstellingen. Liever geen specifieke kleur? Dat kan! Kies dan voor een blanke, roestvrijstalen keuken.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Het grote voordeel van een stalen keuken is de vochtbestendigheid. Staat de keuken ook buiten het seizoen in een accommodatie, dan bestaat er geen risico op vochtschade. U hoeft de ruimte dus niet meer te verwarmen en bespaart hiermee veel geld. Daarnaast is een stalen keuken zeer stevig en duurzaam. Lades en deuren breken niet snel af. Een fijne gedachte wanneer je een keuken nodig hebt die veel te verduren heeft. Stalen keukens ogen zeer fraai en zijn ook erg geschikt als buitenkeuken.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Afsluitbare keukens

Kitchenatwork levert een groot assortiment afsluitbare keukens. Deze noemen wij kitchenettes. Een kitchenette is een complete en compacte keuken, waarbij je het werkblad volledig uit het zicht kunt onttrekken. Bij een kleine ruimte zoals een tiny house of bed and breakfast wil je bijvoorbeeld niet altijd een werkblad in zicht hebben. Een gesloten keuken vormt dan een mooi meubelstuk in het vertrek. Ook is een kitchenette een prettige oplossing in een algemene ontbijtruimte. Wanneer deze niet gebruikt wordt, kan de keuken netjes gesloten worden.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Wij verkopen afsluitbare keukens van de het Italiaanse merk Mobilspazio. Mocht deze keuken via een trap naar boven gebracht moeten worden, dan is dat geen probleem. Wij leveren deze keukens gedemonteerd en zetten ze op locatie voor u in elkaar. Ook leveren wij afsluitbare kwaliteitskeukens van het Duitse Pro Art. Deze worden volledig gemonteerd bezorgd, waardoor plaatsingskosten niet meer aan de orde zijn. Er zijn al afsluitbare keukens beschikbaar met een breedte van 104 cm.

Compact Case keuken in een flightcase. Met koelkast, kookplaat en spoelbak.

Projectkeukens

Kitchenatwork levert projectkeukens vanaf 3 stuks tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben keukens met losse plint, maar ook keukenkasten met vaste plint. Daardoor is een keuken razendsnel te plaatsen.  Deze keukens zijn in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar, bijvoorbeeld greeploos of mét handgrepen. Dit zijn ook ideale keukens voor een tiny house, want deze kunnen ook als kleine, compacte keuken worden samengesteld. De projectkeukens leveren wij gemonteerd of gedemonteerd. Het plaatsen is eenvoudig door u zelf te doen of kan desgewenst door ons uitgevoerd worden. Heeft u een keukenproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u verbazen over de mogelijkheden.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Apparatuur

Kitchenatwork levert tevens apparatuur voor de recreatiebranche. Wat dacht u van laagvermogen 1-fase inductiekookplaten, gaskookplaten op propaan en minivaatwassers? Apparatuur met een laag verbruik, want energiekosten zijn nu eenmaal aan de orde van de dag.

Keukens voor de recreatie Kitchen at Work

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Keuken leasen

Bekijk toepassing

Keukens voor de standbouw

Bekijk toepassing
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk toepassing

Keukens voor de zorg

Bekijk toepassing
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk toepassing
Projectkeuken met appratuur in de kleur Ingvar.

Keuken voor projecten

Bekijk toepassing