Ga naar de inhoud

Keukens voor de zorg

Aan keukens in de zorg worden hoge eisen gesteld met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en het geluidsniveau van de apparatuur. Laat u inspireren.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Kwaliteit

Kitchenatwork kent de wensen als het om kwaliteit gaat. Plaatsen we een volledig houten keuken? Of betreft het een vochtige omgeving of komt er veel vocht vrij in verband met een professionele vaatwasser? In dat geval kiezen we voor een (deels) roestvrijstalen keuken. Daarnaast adviseren we vaak het zwaarste type scharnieren en ladegeleiders in combinatie met een hoogwaardig krasbestendig werkblad.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Duurzaamheid

Door keukenmeubilair en apparatuur te gebruiken van een hoge kwaliteit, heeft de keuken een lange levensduur en is daardoor duurzaam. Evenals de inzet van apparatuur met energielabel A, beter voor het milieu én de energierekening.

Hoge eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en het geluidsniveau.

Geluidsniveau van apparatuur

Niets is zo storend als een brommende koelkast of een resonerende afzuigkap. Daarom gebruiken wij waar mogelijk dubbelwandige apparatuur en zorgen we voor extra isolatie om hinderlijk geluid tegen te gaan.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Gebruiksvriendelijkheid

In de zorg werken nu eenmaal niet 24 uur per dag dezelfde mensen. Reden te meer om te zorgen voor apparatuur die door eenieder eenvoudig te bedienen is, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een zogenaamde eenknopsbediening.

Hygiëne

Een hoge mate van hygiëne in de zorg is uiteraard een bekend feit. Wij zorgen er desgewenst voor dat kranen, deuren, laden en verlichting handsfree bediend kunnen worden. Onze apparatuur voldoet in elk geval aan de hoogst mogelijke hygiëne-eisen. Wij leveren onder andere professionele vaatwassers voor keukens in de zorg. Deze wassen op een hoge temperatuur hebben en kort wasprogramma. Dit levert een schonere was op tegen een korte doorlooptijd.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Hoog/laag- en rolstoelvriendelijke keukens

Naast de keukens die veelal door zorgpersoneel gebruikt worden, bieden we ook aangepaste keukens voor bewoners aan, zoals de hoog/laag keuken. Deze keukens zijn ideaal voor personen in een rolstoel, maar kunnen ook staand gebruikt worden door middel van stelmiddelen.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

De keukens zijn volledig ingericht op mindervalide personen, die zittend vanuit hun rolstoel overal eenvoudig bij kunnen. Denk aan een rondom lade (vanuit een rolstoel is het namelijk onmogelijk om in een diepe kast te komen) en een ondiepe spoelbak. Er is alles aangedaan, zodat een persoon vanuit zijn rolstoel zelfstandig kan koken.

De voordelige keukens speciaal voor mindervaliden zijn vaak roestvrijstalen keukens. Wij leveren ook vaste houten keukens voor mindervalide personen in een rolstoel. Deze keukens hebben dezelfde eigenschappen als een hoog/laag keuken, alleen dan met een vast werkblad.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Mantelzorgwoning

De laatste tijd zien wij een stijgende vraag naar mantelzorgwoningen. Ouderen of zieken kunnen hierdoor langer thuis wonen, waardoor de zorg ontlast wordt. Ook in een mantelzorgwoning is een keuken onmisbaar. Dat kan een kleine, compacte keuken zijn, maar in andere gevallen ook een hoog/laag verstelbare keuken voor iemand in een rolstoel. Over het algemeen is een mantelzorgwoning niet groot, dus kiest men veelal voor een betaalbare stalen compacte keuken. Deze kunnen wij voorzien van alle gewenste apparatuur en ervoor zorgen dat deze er sfeervol uitziet. Ook zijn onze afsluitbare keukens in kleine ruimtes erg gewild.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Een greep uit ons assortiment

Het logo voor de categorie compacte (mini) keukens.
Keukens voor de zorg Kitchen at Work

RVS keukenblok premium 170 cm met apparatuur en lades | P1700

v.a.  1.826,10

Bekijk dit product
Logo van de rollende keuken categorie.
Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Kookmodule Flexkeuken | Lease en huur mogelijk

€ 3048.11
Bekijk dit product
Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Professionele vaatwasser verswater systeem PFD400 | Miele

€ 4249
Bekijk dit product

Projectkeukens voor de zorgsector

Onze projectkeukens zijn uitermate geschikt voor de zorg. Deze stellen wij samen met hoogwaardig meubilair en apparatuur. Door het grote aantal verschillende afmetingen in kasten, is maatwerk niet nodig, dus prijstechnisch aantrekkelijk. Fronten kunnen we voorzien van hoogwaardig melamine, gespoten MDF of roestvrijstaal. Werkbladen leveren wij in HPL, hardsteen, composiet of roestvrijstaal. Voor de zorg leveren wij professionele apparatuur dat efficiënter werkt en een beter resultaat geeft.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Koken met de beleving van thuis

Nieuw is het mobiele bakstation met inductiekookplaat en oven. Deze verrijdbare keuken kan worden ingezet bij bijvoorbeeld ouderen met dementie. Doordat de keuken gemakkelijk te verplaatsen is kan er op de kamer worden gekookt, door de baklucht krijgt de bewoner(s) de beleving en herrineringen van vroeger. Het mobiele bakstation is ook een prettige oplossing wanneer de bewoner moeilijk ter been is. Het bakstation wordt de kamer binnengereden en ter plekke wordt het gerecht klaargemaakt. Deze keuken is gemaakt van hoogwaardige materialen om mobiliteit en duurzaamheid te garanderen.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Zoekt u een keuken voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan via onderstaande knop contact op met een van onze medewerkers of bezoek onze showroom.

Keukens voor de zorg Kitchen at Work

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Het ultieme koffiemeubel

Bekijk toepassing

Keuken leasen

Bekijk toepassing

Keukens voor de standbouw

Bekijk toepassing
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk toepassing
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk toepassing
Projectkeuken met appratuur in de kleur Ingvar.

Keuken voor projecten

Bekijk toepassing