Ga naar de inhoud

Pantry keuken

Kitchen at Work heeft dé ideale keuken oplossingen voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de koffiecorner. Dit noemen wij de pantry keuken. Deze vaak kleine, compacte keuken vormt het middelpunt van de bedrijfsvloer. Een kantoorkeuken waar collega’s elkaar ontmoeten en genieten van een bakje koffie of een lunchbroodje smeren.

Pantry keuken Kitchen at Work

Pantrykeuken op kantoor

Een goed uitgeruste keuken wordt door mensen op de werkvloer enorm gewaardeerd. Voorbeelden hiervan zijn een ruime koeling en kookgelegenheid voor de lunch, of een ingebouwde friteuse, gecombineerd met een bardeel voor de vrijdagmiddagborrel. De keuken krijgt de komende jaren als pantry keuken, kantoorkeuken of kantinekeuken in elk bedrijf een steeds prominentere rol. Vanaf januari 2024 wordt namelijk elke vorm van disposable servies en bestek niet meer toegestaan. Ook kartonnen koffiebekers vallen hieronder. Deze zijn namelijk aan de binnenzijde voorzien van een plastic laagje.

Pantry keuken Kitchen at Work

Tegen die tijd neemt het servies en glaswerk bij veel bedrijven enorm toe. Elke keuken is dan voorzien van duurzame materialen, waardoor een vaatwasser veelvuldig zal moeten draaien. Een standaard vaatwasser is dan niet meer aan de orde, gezien deze beschikt over een beperkte capaciteit en wasprogramma’s van al snel 2 uur.

Pantry keuken Kitchen at Work

Duurzaam, scherp geprijsd en no-nonsens

Kitchenatwork heeft hier uitstekende oplossingen voor. Wij leveren professionele vaatwassers (voorladers). Deze plaatsen wij in onder andere pantry keukens. Deze efficiënte vaatwasser heeft een wasduur van maximaal 3 minuten. Dit voorkomt bergen afwas en zorgt voor tevreden medewerkers, want er ligt altijd schone vaat voor het grijpen.

Pantry keuken Kitchen at Work

Stalen keukens

Wat pantry keukens betreft leveren we stalen keukens met een hoogwaardige uitstraling. Deze zijn wel of niet voorzien van een kookplaat en leverbaar in een groot aantal trendy kleuren. De stalen keuken is ook een schitterende keuken in bijvoorbeeld een autoshowroom of om buiten onder de overkapping te plaatsen.

Pantry keuken Kitchen at Work

Afsluitbare keukens

Ook de afsluitbare keukens zijn een succes bij bedrijven. Deze keukens open je bijvoorbeeld tijdens een pauze en sluit je vervolgens weer helemaal af. Je verbaast je hoe compleet deze keukens zijn! Wij noemen ze ook wel kitchenettes, uitgerust met de meest praktische apparatuur.

Afsluitbare kitchenette met koelkast, kookplaat en een spoelbak.

Populaire pantrykeukens

Compacte kitchenette met bovenkasten, kookplaat en spoelbak.

Pantrykeuken compact 100 cm met bovenkasten | 1046-9 – Compact-lijn

v.a.  319,33

Bekijk dit product
Pantry keuken Kitchen at Work

Ombouw met bovenkast S2220 – Steel-lijn

v.a.  2.069,10

Bekijk dit product
Pantry keuken Kitchen at Work
Kleine pantrykeuken van 1 meter breed zonder kookplaat maar met spoelbak en koelkast.

Kleine pantry keuken met koelkast en spoelbak 100 cm breed | KaW-159

 865,80

Bekijk dit product

Projectkeukens

Erg praktisch en duurzaam zijn onze projectkeukens. Deze leveren wij van eenvoudig tot high-end en worden onder andere toegepast in de zorg. De levensduur in combinatie met de uitstraling maakt dit een goede investering. Dit type keuken leent zich ook perfect voor de inbouw van een professionele vaatwasser.

Pantry keuken Kitchen at Work

Zoekt u een keuken voor uw bedrijf of organisatie? Wilt u meer weten over onze professionele vaatwassers in een stijlvolle keuken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Pantry keuken Kitchen at Work

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Het ultieme koffiemeubel

Bekijk toepassing

Keuken leasen

Bekijk toepassing

Keukens voor de standbouw

Bekijk toepassing
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk toepassing

Keukens voor de zorg

Bekijk toepassing
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk toepassing