Ga naar de inhoud

Project huurwoningen

Kitchen at Work is úw partner voor projectkeukens. Wij zijn leverancier van no-nonsense projectkeukens voor uw huurwoning.

Voor een nieuwe keuken in een huurwoning of een nieuwe keuken in een sociale huurwoning, zijn vaak prijs en kwaliteit doorslaggevend. Een projectkeuken heeft daarom vaak andere eisen dan een standaard keuken die een consument zelf aankoopt. Laat u inspireren.

Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

De keukens die wij leveren voldoen aan de eisen van een verhuurder of belegger. Een nieuwe keuken voor een sociale huurwoning, een keuken voor een appartement of een keuken voor een vakantiewoning? Wij stellen de juiste keuken voor uw samen! Vaak kiest men voor een kleine, compacte keuken die ideaal is voor een appartement of een kleine bijkeuken. Kitchen at Work biedt standaard dergelijke keukenopstellingen aan, waardoor u eenvoudig een keuze maakt. Daarnaast stellen wij ook graag een keuken op maat voor u samen.

Project huurwoningen Kitchen at Work

Wij zijn leverancier van no-nonsense projectkeukens voor uw huurwoning.

Wij kennen de wensen van verhuurders op het gebied van apparatuur als geen ander. Zo transformeren wij bijvoorbeeld bestaande keukens met gastoestellen naar elektrische apparatuur. Moet er een keuken in een nog op te leveren woning gerealiseerd worden? Dat is geen enkel probleem, want wij plaatsen de nieuwe keuken tijdens de woningbouw, zodat het geheel panklaar opgeleverd kan worden. Vooraf zorgen wij uiteraard voor een overzichtelijke detailtekening met daarop alle gewenste aansluitingen.

Project huurwoningen Kitchen at Work

Tijdelijk project

Heeft u voor een tijdelijk huurwoningproject voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten of vluchtelingen projectkeukens nodig? Kijk dan eens bij onze afdeling keukenverhuur. Daar bieden wij een assortiment van standaard houten keukens aan. Dat niet alleen, wij hebben ook roestvrijstalen keukens of keukens van staal in de meest actuele kleuren. Deze keukens zijn uitermate geschikt voor een vochtige ruimte, maar kunnen ook nog eens tegen een stootje.

Project huurwoningen Kitchen at Work

Een greep uit ons assortiment

Projectkeuken met apparatuur in de kleur Kaya.

Complete projectkeuken met apparatuur 2742-0 | Combi-lijn

v.a.  553,19

Bekijk dit product
Project huurwoningen Kitchen at Work

Flexibele keuken huren voor lange termijn | Steel-lijn P1800

€ 20
Bekijk dit product
Het logo voor de categorie compacte (mini) keukens.
Project huurwoningen Kitchen at Work

Minikeuken RVS 150 cm met apparatuur en kookplaat | P1500

v.a.  1.628,10

Bekijk dit product

Nieuwsgierig geworden of informatie nodig? Neem een kijkje in onze webshop voor ons uitgebreide keukenassortiment en laat u verrassen door alle mogelijkheden. Wij ontvangen u natuurlijk ook graag in onze showroom waar u volop inspiratie opdoet. Huurders zelf een keuken uit laten zoeken? Dat is bij ons geen punt, ook zij zijn van harte welkom in onze showroom. Zo ontzorgen we aannemers volledig in het proces. Heeft u een mooi keukenproject? Wij denken graag met u mee. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers.

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Het ultieme koffiemeubel

Bekijk toepassing

Keuken leasen

Bekijk toepassing

Keukens voor de standbouw

Bekijk toepassing
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk toepassing

Keukens voor de zorg

Bekijk toepassing
Projectkeuken met appratuur in de kleur Ingvar.

Keuken voor projecten

Bekijk toepassing