Budgetkeukens van Kitchen at Work: betaalbare kwaliteit

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Budget keuken

Een keuken voor uw onderneming tegen een zeer laag tarief? Voor de business-2-business markt biedt Kitchen at Work een uitgebreide reeks budgetkeukens. Binnen ons ruime aanbod hebben al veel ondernemers een budgetkeuken gevonden die perfect aansluit op de behoeften voor hun een zakelijke omgeving.

Een elegant 3D beeld van een strakke keuken met grijze kasten en een spoelbak.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding budgetkeuken

Samenstellen van een budgetkeuken  gebeurt met dezelfde zorg, aandacht en advisering als iedere andere keuken bij Kitchen at Work. Uit een gerichte selectie fronten en werkbladen vormt het zelfs bij een bescheiden budget geen enkele uitdaging om een smaakvolle keuken naar wens samen te stellen. Bij Kitchen at Work vinden we het belangrijk dat een zakelijke keuken aan alle vereisten voldoet, ongeacht de omvang van het project. Dit resulteert in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We bieden scherpe prijzen zonder concessies te doen aan het design of de kwaliteit van onze keukens.

Een keuken kantoor visitekaartje.
Een close-up van een witte kast met zwarte handgrepen in een keukenkantoor.

Aanvraag budgetkeuken

Een aanvraag voor een budgetkeuken bij Kitchen at Work begint altijd met het vaststellen van belangrijke gegevens. De grootte van de keuken wordt zorgvuldig besproken door middel van de afmetingen van de ruimte. Daarnaast wordt besproken welke soort apparatuur u graag in de keuken wil hebben. Met deze informatie gaan wij aan de slag om een op maat gemaakt ontwerp te creëren met het oog op het budget.

Budgetkeuken uit basisprojectopstellingen

In onze webshop hebben wij een basisprojectopstelling toegevoegd die met losse elementen geheel naar wens in te delen is. Wilt u ook een aanvraag doen voor een zakelijke budgetkeuken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.