Kitchen at Work staat met haar klantbeloften garant voor kwaliteit

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Klantbeloften

Onze beloften

Kitchen at Work is dé keukenleverancier voor ondernemend Nederland. We staan voor kwaliteit en duurzaamheid en bieden altijd een oplossing. Met onze werkwijze en uitgebreide assortiment is ons doel dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe keuken en het proces.

Hier mag u Kitchen at Work aan houden

Klantbeloften Kitchen at Work

Altijd binnen 1 werkdag reactie

Bij Kitchen at Work staan we graag voor u klaar. Als ondernemer wilt u snel een goede keuze maken. Daarom reageren we altijd binnen één werkdag op al uw vragen. Of het nu gaat om een tekening, een offerte of om vragen na installatie van uw nieuwe keuken. U hoeft bij ons nooit lang te wachten.

Klantbeloften Kitchen at Work

Altijd minimaal 2 jaar garantie

Kitchen at Work staat voor kwaliteit. Daarom geven we standaard minimaal 2 jaar garantie op onze keukens en op alle apparatuur die we leveren. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Klantbeloften Kitchen at Work

Ruim assortiment maatwerkkeukens met keuze uit standaardelementen

Wij werken met een breed assortiment aan standaardelementen, waarmee we maatwerkkeukens  realiseren. Het grote voordeel van standaard maatwerk? Een keuken op maat, dus geheel naar uw wensen, met de kwaliteit van standaard. En dat tegen een scherpe prijs.

Klantbeloften Kitchen at Work

Altijd 1 aanspreekpunt, van offerte tot oplevering

U hoeft uw wensen maar één keer te vertellen, want u hebt te maken met 1 vast aanspreekpunt. Van inmeten, offerte tot en met de oplevering van uw nieuwe keuken. Zo bent u verzekerd van een zorgeloos traject.

Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Neem contact op met Kitchen at Work

Maak eenvoudig een afspraak voor een adviesgesprek bij ons in de showroom. Onze specialisten helpen u graag bij uw zoektocht naar de keuken die bij u past. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Kitchen at Work in Nijkerk voor de zakelijke keuken, zoals pantry, projectkeuken.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.