Kitchen at Work en maatschappelijk verantwoord ondernemen

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Kitchen at Work & maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid in de keukenwereld

De showroom is het kloppende hart van ons bedrijf en een voorbeeld van onze inzet voor duurzaamheid. Zo is het dak van onze showroom volledig bedekt met zonnepanelen, waardoor we energie opwekken uit een hernieuwbare bron en ons verbruik verminderen. Hierdoor hebben we een ‘nul op de meter’-situatie bereikt: netto gebruiken we geen elektriciteit van het net. Deze groene energievoorziening zorgt ervoor dat onze keukens en bedrijfsruimtes behalve stijlvol en functioneel ook milieuvriendelijk zijn.

Een close-upfoto van een zonnepaneel in een keukenkantoor.

‘Hoogwaardige keukens leveren en tegelijk je ecologische voetafdruk verkleinen is mogelijk’

Een keukenwerkwagen geparkeerd voor een gebouw.

Milieuvriendelijke verwarming en mobiliteit

In onze showroom en kantoren hebben we traditionele verwarmingssystemen vervangen door warmtepompen, wat een efficiënte en milieuvriendelijke manier is om onze ruimtes te verwarmen. Daarnaast is ons wagenpark geüpdatet naar elektrische personenauto’s en schone bedrijfswagens die voldoen aan de laatste milieueisen. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en de luchtkwaliteit te verbeteren, terwijl we onze klanten hoogwaardige keukenproducten blijven leveren.

De keukenbranche groener

Bij Kitchen at Work zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen een trend zijn, maar een verantwoordelijkheid. We zijn trots op onze inspanningen om de keukenbranche groener te maken en we hopen dat onze klanten en partners zich geïnspireerd voelen om samen met ons een positieve verandering teweeg te brengen.

Een plant die uit een pot groeit voor een gebouw in een keuken-kantooromgeving.

Neem contact op met Kitchen at Work

Voor hoogwaardige, duurzame keukenoplossingen voor uw projecten neemt u vrijblijvend contact met ons op. Kitchen at Work staat voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid in iedere keuken.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.