De perfecte buitenkeuken – ook outdoor keuken genoemd

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

De buitenkeuken

De buitenkeuken – of outdoor keuken – is momenteel erg populair. Of dat nu thuis is, bij een outdoor evenement, in de horeca of op zakelijk terrein. U vindt bij Kitchen at Work dan ook diverse professionele buitenkeukens voor de zakelijke markt.

Een vrouw die naast een roestvrijstalen buitenkeuken staat.

Metalen buitenkeuken

Bij Kitchen at Work bieden we een buitenkeuken volledig van roestvrij staal en daardoor bestand tegen vocht. De buitenkeukens van Kitchen at Work hebben een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren. De bijbehorende waterdichte hoes beschermt de keuken wanneer de deze buiten gebruik is.

Een zwarte hoes voor een grill op een stenen loopbrug in Nijkerk.
Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Een groep mensen zit rond een tafel in een achtertuin en geniet van een Nijkerks samenzijn met heerlijke gerechten bereid in een gehuurde buitenkeuken.

Compacte buitenkeuken

Voor kleinere groepen en beperkte buitenruimtes is de compacte buitenkeuken de ideale oplossing. Deze buitenkeuken kan worden uitgebreid met bijpassende werktafels. Zo blijft het geheel compact zonder sfeer en functionaliteit te verliezen. Wij bieden zelfs roestvrij stalen buitenkeukens van slechts 120 centimeter breed.

‘Stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit’

Mobiele buitenkeuken

De buitenkeuken is uiterst mobiel dankzij de zwenkwielen. Bij slecht weer verplaatst u de keuken moeiteloos naar een veranda of opslagruimte. In het voor- en najaar fungeert de mobiele keuken perfect als verandakeuken, en op mooie dagen rolt u de keuken gemakkelijk naar buiten. De buitenkeukens zijn beschikbaar in de lengtes van 120 en 150 centimeter en kunt u uitbreiden met een koelkast, kookplaat, spoelbak en kraan. Het vlakke rvs werkblad biedt ruimte voor losse apparaten. De mobiele buitenkeuken is eenvoudig aan te sluiten op een waterpunt en beschikt over een 230V-stekker.

Een nijkerkse buitenkeuken voorzien van een kookplaat en spoelbak.

Neem contact op met Kitchen at Work

Bezoek onze showroom in Nijkerk om het assortiment buitenkeukens te bekijken, ideeën op te doen en uw vragen te stellen aan onze adviseurs. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Kitchen at Work in Nijkerk voor de zakelijke keuken, zoals pantry, projectkeuken.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.