Een minikeuken van Kitchen at Work: stijlvol functioneel

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Compacte keuken

De compacte keuken, een ruimtebesparende oplossing! Of u nu op zoek bent naar een praktische keuken voor op het kantoor, in uw recreatiewoning, in een studio of in een appartement, de compacte keuken biedt efficiëntie zonder in te leveren op functionaliteit.

Een zwart-witte keuken met kasten en een spoelbak, perfect voor keuken op het werk of keuken huren.

Standaard maatwerk

Maatwerk keukens uit standaardelementen. Dat bieden we bij Kitchen at Work, vanwege de voordelen die deze aanpak met zich meebrengt. Maatwerk biedt u namelijk keuze uit een uitgebreid assortiment aan opstellingen, kleuren, materialen, indelingen en apparatuur om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ook profiteert u van de voordelen van van standaardelementen: deze zijn eindeloos getest en verbeterd voor optimale kwaliteit. Verder zijn standaardelementen leverbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Een rij zwart-witte planken in de keuken van een restaurant op het werk.
Een keukenkantoor met grijze kasten en een gootsteen in een winkel.

Keuzes voor uw compacte keuken

Met standaard maatwerk laat u al wensen verwerken in een klein, compact keukenblok, geschikt voor welke ruimte u maar wilt. Een compacte keuken, compleet met alle benodigde apparatuur, is al beschikbaar vanaf 120 centimeter breedKies voor een inbouwkoelkast of voor een inbouwvaatwasser en een vrijstaande koelkast, bijvoorbeeld een Amerikaanse koelkast voor een hippe retro look.  De talloze mogelijkheden in ons assortiment bieden volop keuze voor uw compacte keuken. Kitchen at Work heeft in de showroom naast de keukenopstellingen maar liefst 21 stalenrekken met werkbladen, fronten en handgrepen, van hpl werkbladen tot keramiek of composiet. 

Advies voor de optimale compacte keuken

In een beperkte ruimte is het erg belangrijk om de beschikbare plek optimaal te benutten. Kitchen at Work denkt hierin graag met u mee. Wij adviseren in in keuzes op het gebied van apparatuur, materiaal, kleur, opstellingen en indeling. Zo benut u uw compacte keuken optimaal. Kom langs in onze showroom op de Smitspol 12R in Nijkerk voor advies.

Een man en een vrouw staan voor de gootsteen van een keukenkantoor.

Laat u adviseren over uw compacte keuken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen voor uw compacte keuken? Neem dan contact op met Kitchen at Work of bezoek onze showroom in Nijkerk. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.