Zakelijk interieur van Kitchen at Work: kwalitatief design

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Interieur

Kitchen at Work is dé partner voor interieuroplossingen voor de business-2-business markt. Ons uitgebreide assortiment aan standaardelementen leent zich uitstekend voor vele andere toepassingen binnen zakelijk interieur. Zo realiseren we regelmatig prachtige vergadertafels, kastopstellingen en meubilair voor pauzeruimtes. Maak uw interieur compleet met comfortabele stoelen van Kitchen at Work. Ontdek onze interieuropties.

Een kleerhanger met daaraan een lampje, geschikt voor keuken/kantoor inrichting.

Modulair interieursysteem

Het openkastsysteem van Kitchen at Work is een gloednieuwe toevoegen aan ons huidige assortiment. Dit systeem bestaat uit aluminiumrekken, die u door middel van schappen aan elkaar koppelt. De losse elementen zijn ideaal voor een flexibele inrichting. En wilt u de ruimte na verloop van tijd eens anders indelen? De losse elementen bieden vele mogelijkheden. Het modulaire interieursysteem van Kitchen at Work vormt een prachtige aanvulling op een compacte pantrykeuken waar extra schap- en kastruimte een handige aanvulling kan zijn.

Een rek met een jas die voor een raam hangt in een kantoorkeuken in Nijkerk.
Een keuken met zwarte kasten en planken, perfect voor keuken of keuken huren.

Bijkeukenmeubels

Wasruimtes richt Kitchen at Work in. voor onder meer de zorg- of recreatiesector. Uw wasruimte, eventueel compleet met geïntegreerde wasmachine, droger en voldoende opslagruimte realiseren we graag voor u.

Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de perfecte oplossing voor uw zakelijke interieur, in de kleur of het materiaal van uw voorkeur. Naast onze hpl werkbladen vindt u ook werkblade van keramiek en quartz in ons assortiment met prachtige geaderde patronen om uw ruimte een chique uitstraling te geven. Kies voor kwaliteit in combinatie met maatwerk bij Kitchen at Work.

Meer informatie over interieur van Kitchen at Work

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of kom langs in onze showroom in Nijkerk. Wij maken vrijblijvend een digitaal ontwerp met al uw wensen.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.