Kantinekeukens van Kitchen at Work: betaalbare kwaliteit

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Kantinekeuken

De bedrijfskeuken. Vroeger koud en sfeerloos, nu door Kitchen at Work omgevormd tot een warme kantinekeuken met moderne kleurstellingen! Steeds vaker krijgen we de vraag naar sfeer in kantinekeukens. Een vraag waaraan we graag gehoor geven. We begrijpen als geen ander dat een praktische, hygiënische keuken belangrijk is bij een bedrijf, maar wie zegt dat dat niet samengaat met sfeer?

Een keuken op het werk met houten vloeren en houten krukjes.

Praktische én sfeervolle kantinekeuken

Een kantinekeuken van kitchen at Work is praktisch én sfeervol. Met slimme indelingen en hoogwaardige apparatuur onderscheiden we ons van koude kantinekeukens,meestalvan roestvrij staal. Tegelijkertijd besteden we ook aandacht aan uitstraling van de kantinekeuken. Welke kleuren en materialen zien er uitnodigend en sfeervol uit? Kitchen at Work verwerkt dit in het ontwerp voor uw nieuwe kantinekeuken.

Een moderne keuken met witte aanrechtbladen en een houten eiland.
Een moderne keuken met een lange tafel en stoelen in Nijkerk.

Standaardelementen in uw kantinekeuken

De kantinekeukens van Kitchen at Work zijn hét resultaat van standaardelementen op een creatieve manier combineren. Zo ontstaan op maat gemaakte keukens met aandacht voor kleur, materiaal en apparatuur. Extra opties voor bijvoorbeeld een geïntegreerde koffieautomaat of een professionele vaatwasser zijn allemaal beschikbaar bij Kitchen at Work.

Neem contact op met Kitchen at Work

Neem voor meer informatie contact of een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.