Kantoorkeuken van Kitchen at Work voor betaalbare kwaliteit

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Kantoorkeuken

Werknemers waarderen een goed uitgeruste keuken op de werkvloer. Het biedt werknemers de mogelijkheid om een maaltijd te bereiden, op te warmen of te eten zonder de werkplek te verlaten. Dit draagt bij aan de tevredenheid van uw medewerkers! Of het nu gaat om een klein of groot bedrijf, Kitchen at Work ontwerpt sfeervolle en functionele keukens op maat.

Een 3D weergave van een keuken aan het werk in Nijkerk.

Hoogwaardige materialen voor uw kantoorkeuken

Een kantoorkeuken moet functioneel en sterk zijn in verband met het intensieve gebruik. Kitchen at Work denkt graag met u mee over de indeling van de keuken en de keuze op het gebied van apparatuur. We gebruiken hoogwaardige soft-close BLUM scharnieren, metalen lades en hpl werkbladen. We bieden een breed scala aan kleurstellingen van de fronten en werkbladen en verschillende soorten apparatuur. Naast het personeel maken klanten misschien ook wel gebruik van de keuken. Het is daarom belangrijk dat deze eenvoudig schoon en netjes te houden is. Het is namelijk een van de visitekaartjes van uw bedrijf.

Een keukenkoelkast met veel drankjes erin.
Een keuken in een kantoor met een rode vloer, perfect voor Nijkerkse bedrijven die een keuken willen huren op het werk.

Professionele apparatuur

Kitchen at Work is ervaren op het gebied van inbouwen van professionele apparatuur in zakelijke keukens. Omvangrijke bedrijven maken intensiever gebruik van de keuken, waardoor de keuze vaker valt opprofessionele apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een professionele vaatwasser, waar gezien het verbod op plastic wegwerpservies vanaf 2024 een sterk groeiende vraag naar is.

Meer informatie over uw kantoorkeuken

Bent u op zoek naar een keuken voor op uw kantoor of wilt u meer informatie ontvangen over professionele keukenapparatuur? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren. U bent ook van harte welkom om onze showroom in Nijkerk te bezoeken.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.