Keuken leasen bij B2B keukenleverancier Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Keuken leasen

Bent u als ondernemer op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u niet in één keer het volledige bedrag betalen? Dan bent u bij Kitchen at Work aan het juiste adres! Bij ons kunt u een keuken leasen en na de leaseperiode overnemen tegen een aantrekkelijk, vooraf vastgesteld tarief. Lease geeft flexibiliteit en zorgt ervoor dat u hoge investeringen kunt doen tegen lage lasten.

Een moderne keuken met witte aanrechtbladen en een houten eiland.

Hoe werkt flexibele keukenfinanciering bij Kitchen at Work?

Steeds vaker kiezen onze klanten ervoor om een keuken te leasen. Ze schaffen een keuken aan en betalen maandelijks een vast bedrag in plaats van dat ze het gehele bedrag in één keer betalen. Kitchen at Work is aangesloten bij gerenommeerde leasemaatschappij Grenke, die de financiering voor u organiseert. Zo kunnen wij ons focussen op het realiseren van keukens op maat.

Een groep zakenmensen poseert voor een keuken.
Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

‘Steeds vaker kiezen onze klanten ervoor om een keuken te leasen’

Wat is Netto Operational Lease?

Netto Operational Lease houdt in dat de klant aan het eind van het leasetermijn eigenaar kan worden van de keuken tegen 5% van de investeringsprijs. Hieronder vindt u een voorbeeld op basis van een keuken met een leaseperiode van 60 maanden:

 

Keuken                                € 5.000 excl. 21% btw

Montagekosten               € 750 excl. 21% btw

Totale investering           € 5.750 excl. 21% btw

 

Met Netto Operational Lease bedraagt het maandelijkse tarief in bovenstaand rekenvoorbeeld € 119,60 exclusief 21% btw, voor een periode van 60 maanden. Aan het einde van de leaseperiode kunt u de keuken overnemen tegen een slottermijn van € 287,50 exclusief 21% btw en bent u de eigenaar van de keuken. Voor de looptijd van Netto Operational Lease kunt u kiezen voor een periode tussen 15 en 72 maanden.

Een hand die houtblokken vasthoudt met het woord leasing erop geschreven in Nijkerk.

Neem contact op met Kitchen at Work

Benieuwd naar de mogelijkheden van een keuken leasen? Kom naar onze showroom en wij geven u een passend advies. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.