Keukens voor standbouw van Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Keukens voor de standbouw

Ontdek de perfecte oplossing voor beurzen en standbouw: een mobiele keuken die is voorzien van alle gemakken. De voordelen? Een mobiele keuken is eenvoudig te transporteren door de (zwenk)wielen, makkelijk te plaatsen en neemt weinig ruimte in beslag. Of het nu gaat om het serveren van een hapje en een drankje, het verzorgen van een kookdemonstratie of het ondersteunen van uw standbemanning of standbouwers, een mobiele keuken biedt uitkomst!

Een menigte mensen op een beurs, waar sommigen op zoek zijn naar een keuken huren of een keukenkantoor.

Waarom kiezen voor een mobiele keuken van Kitchen at Work?

Als dé specialist in mobiele keukens bieden wij een assortiment variërend van volledig uitgeruste keukens tot compacte keukens.

Een vaatwasser op wielen in een keuken op het werk.
Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

‘Voor elke beursstand kan Kitchen at Work de juiste keuken verzorgen’

Twee vrouwen staan voor een keukenkantoor

Welke mobiele keuken is geschikt voor een buitenbeurs?

Voor een buitenbeurs is een outdoor keuken van Kitchen at Work de perfecte keuze. Met grotere wielen en een constructie volledig van roestvrij staal zijn deze keukens ideaal voor buitengebruik en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Is een mobiele keuken te koop of te huur?

Bij Kitchen at Work kunt u een mobiele keuken zowel huren als kopen. Bij Kitchen at Work bieden we diverse typen keukens aan. Denk aan onze handige keuken in een flightcase, compleet met koelkast, spoelbak met kraan en close-in boiler, evenals onze flexkeuken bestaande uit een spoelmodule, kookmodule en koelmodule!

Een keukenkantoor op wielen met een spoelbak en oven.

Neem contact op met Kitchen at Work

Benieuwd naar de mogelijkheden van een keuken leasen? Kom naar de showroom en wij geven u een passend advies. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.