Keukens voor de zorg | Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Keukens voor de zorg

Keukens in de zorg moeten aan hoge eisen voldoen. Dat begrijpt Kitchen at Work als geen ander. Kitchen at Work heeft de focus op de strenge eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en het geluidsniveau van de apparatuur. Zo dragen we bij aan een gezonde en comfortabele omgeving voor zowel patiënten als zorgverleners.

Een groep artsen en verpleegsters in een nijkerk, bezig met stethoscopen.

Keuken met kwaliteit en duurzaamheid voor de zorg

Een keuken voor de zorgsector passen we aan op basis van de situatie. Vochtige ruimte of bijvoorbeeld een professionele vaatwasser in de keuken? Een (deels) roestvrijstalen keuken is een goede optie. Bovendien adviseren we het gebruik van robuuste scharnieren en ladegeleiders in combinatie met een hoogwaardig, krasbestendig werkblad. Het gebruik van keukenmeubilair en apparatuur van hoge kwaliteit draagt bij aan de duurzaamheid en lange levensduur van uw keuken in de zorg. Keukenapparatuur met energielabel A is behalve gunstig voor het milieu ook energie-efficiënt en kostenbesparend.

Een witte keuken met vaatwasser en oven te huur in Nijkerk.

‘Hoge eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en geluidsniveau van keukenapparatuur.’

Een zwarte keuken met een lade vol keukengerei.

Stilte en gebruiksgemak voor keukens in de zorg

Ongewenst geluid, zoals een brommende koelkast of luidruchtige afzuigkap wilt u natuurlijk vermijden. De oplossing zijn geluiddempende maatregelen, zoals dubbelwandige apparatuur en extra isolatie om overlast te minimaliseren. Gezien de wisselende diensten en dus veel verschillende medewerkers op dezelfde werkplek, is gebruiksgemak extra belangrijk voor keukens in de zorg. Kitchen at Work levert keukenapparatuur die eenvoudig te bedienen is.

Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Hygiëne voor uw keuken in de zorg

Een hoog niveau van hygiëne is juist in de zorg vanzelfsprekend. Handsfree bediening is hierbij een ideale innovatie. Kitchen at Work past kranen, deuren, laden en verlichting indien gewenst aan voor handsfree bediening. Daarbij voldoet de keukenapparatuur aan de strengste hygiënenormen. Wij bieden onder andere professionele vaatwassers voor zorgkeukens, met hoge temperatuur en korte wasprogramma’s voor een grondige reiniging binnen een zeer korte doorlooptijd.

Een vrouw die een vaatwasser schoonmaakt in een keuken op het werk.
Een kamer met een rolstoel voor een keuken-kantoormuur.

Toegankelijke keukens voor rolstoelgebruikers

Voor zorginstellingen waar bewoners de keuken gebruiken, biedt Kitchen at Work aangepaste keukens zoals hoog/laag-keukens. Deze vaak roestvrij stalen keukens beschikken over een in hoogte verstelbaar werkblad, waardoor ze ideaal zijn voor zowel rolstoelgebruikers als staand gebruik.. Liever een keuken enkel gericht op rolstoelgebruikers? Kitchen at Work is specialist in standaard maatwerkkeukens voor rolstoelgebruikers. In een digitaal ontwerp ziet u  al uw wensen toegepast voor een compleet beeld.

Keuken voor mantelzorgwoning

De vraag naar mantelzorgwoningen groeit, opdat ouderen en zieken langer thuis kunnen blijven. Een aangepaste keuken voor een mantelzorgwoning is doorgaans essentieel en varieert van compacte keuken tot in hoogte verstelbare keuken. Een compacte keuken is een veelgekozen keuken voor de mantelzorgwoning, vanwege de beperkte ruimte. Een compacte keuken wordt uitgerust met stijlvolle vormgeving en apparatuur naar wens.

Een witte keuken.
Een zwart-witte keuken met eettafel en stoelen in een keuken op het werk

Projectkeukens voor de zorg

Projectkeukens voor de zorg stellen we samen uit hoogwaardige apparatuur en meubilair binnen ons standaard maatwerksysteem. We bieden een ruime keuze in fronten, van melamine en gespoten mdf tot laklaminaat. Voor werkbladen hebt u keuze uit diverse materialen zoals hpl, composiet, keramiek of roestvrij staal. Voor keukens in de zorg biedt Kitchen at Work professionele apparatuur met efficiënte werkingen kwalitatieve resultaten.

Mobiel bakstation voor koken met beleving van thuis

Nieuw in ons assortiment is het mobiele bakstation met inductiekookplaat en oven. Deze verrijdbare keuken is ideaal voor situaties zoals bij ouderen met dementie. Dankzij de eenvoudige verplaatsbaarheid is koken in de eigen kamer mogelijk. Zo roept de geur van het bakken herinneringen aan vroeger op. Ook  voor bewoners met een beperkte mobiliteit is het mobiele bakstation een ideale oplossing. Het mobiele station is gebouwd uit kwalitatieve materialen om mobiliteit en duurzaamheid te garanderen.

Een kleine keukenwagen met laden.

Neem contact op met Kitchen at Work

Zoekt u een keuken voor uw bedrijf of organisatie in de zorg? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om de uitgebreide mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Kitchen at Work in Nijkerk voor de zakelijke keuken, zoals pantry, projectkeuken.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.