Kitchenette van Kitchen at Work: betaalbaar maatwerk

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Kitchenette

Voor een kitchenette bent u bij Kitchen at Work aan het juiste adres! Onze kitchenette is de perfecte oplossing voor een kleine ruimte, waar de keuken bijvoorbeeld een onderdeel van een ruimte zoals de woonkamer. Het kan dan erg prettig zijn om het werkblad aan het zicht te onttrekken.  Regelmatig plaatsen wij kitchenettes in tiny houses, studio’s en vakantiechalets. Daarnaast bieden kitchenettes uitkomst bij bedrijven of bedrijfshallen met beperkte plek en verschillende doeleinden voor een ruimte.

Een zwart-witte keuken met spoelbak en koffiezetapparaat te huur op het werk of op kantoor (keuken huren, keuken kantoor).

‘Een kitchenette is de ideale oplossing voor een kleine ruimte met meerdere functies’

Wat is een kitchenette?

Een kitchenette is een kleine compacte keuken, bestaand uit enkel een recht blok en voorzien van de noodzakelijke apparatuur. De meeste kitchenettes hebben standaard een spoelbak met een kraan en een koelkast. Het is mogelijk om de kitchenette uit te breiden met extra apparatuur zoals een (combi)magnetron of een vaatwasser. Een kitchenette van Kitchen at Work is afsluitbaar, wat in verschillende situaties de ideale oplossing is.

Een kleine keuken op het werk met blauwe kasten, een tafel en stoelen.
Omschrijving: Een kleine keukenkast met spoelbak en koelkast ontworpen voor kantoorruimtes in Nijkerk.

Afsluitbare kitchenettes

Kitchen at Work biedt de perfecte afsluitbare kitchenette. Deze luxe kitchenette met een breedte vanaf 100 centimeter is volledig afsluitbaar. Met één simpele beweging opent of sluit u het rolluik of de deuren van de kitchenette. Ook de kitchenette valt onder onze standaard maatwerkservice:  U kiest uit meerdere trendy kleurstellingen en hebt de mogelijkheid om zelfgekozen apparatuur te laten inbouwen! Uw wensen, uw kitchenette!

Metalen kitchenettes

Een metalen kitchenette bestaat uit een roestvrij stalen keukenblok met een stalen ombouwkast. Dankzij de gemonteerde levering door Kitchen at Work, profiteert u van zeer lage plaatsingskosten. Voor de opstellingen kiest u uit met of zonder kookplaat, (combi)magnetron, spoelbak en veel andere apparatuur. Een metalen kitchenette is eenvoudig hygiënisch schoon te houdenen heeft een professionele uitstraling. Naast al deze voordelen is staal ook nog eens een zeer duurzame keuze en geschikt voor intensief gebruik.

Een keuken met een spoelbak en een koelkast.
Een zwart-witte keuken met spoelbak en koffiezetapparaat te huur op het werk of op kantoor (keuken huren, keuken kantoor).

Standaard maatwerk voor kitchenettes

Bent u op zoek naar een specifiek type kitchenette, buiten ons standaardassortiment? Neem gerust contact met ons op. Als specialist in maatwerk keukens realiseren wij uw ideale, functionele kitchenette voor iedere doelgroep, geheel naar uw wensen en bestaand uit standaardelementen. Inzet van standaardelementen biedt een aantal grote voordelen: financieel zijn ze een gunstige keuze en daarnaast hebt u de zekerheid van kwaliteit, doordat standaardelementen eindeloos getest en verbeterd zijn.

Neem contact op met Kitchen at Work

Uw wensen voor een standaard maatwerk kitchenette vertalen wij in een tekening en 3D-ontwerp, dat u via een QR-code op uw tablet of smartphone in de betreffende ruimte kunt bekijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u helpen door een van onze adviseurs.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.