Nieuwe bedrijfskeuken – klant vertelt over Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Klantverhaal

Intersolve Technologies

Nieuwe kantinekeuken

‘Vriendelijke, snelle communicatie en een prachtige keuken’

Via LinkedIn werd Karin Strootman, facilitair manager bij Intersolve, benaderd door Gert Huisman van Kitchen at Work. Een nieuwe keuken stond hoog op het wensenlijstje bij Intersolve, daarom was een afspraak met Gert Huisman snel gemaakt.

“Samen met twee collega’s heb ik overleg gehad met Gert. We hadden nog geen idee wat we wilden op het gebied van indeling, kleur en materiaalkeuze voor de nieuwe keuken”, vertelt Karin. “Met Gert hebben we een ontwerp bedacht, waarbij een stukje muur zou worden verwijderd. We hebben ook nog een andere leverancier gesproken, maar kwamen terug bij Gert.”

 

Showroombezoek een aanrader
De collega’s bezochten de  showroom van Kitchen at Work om hun plannen verder vorm te geven. “Dat is een aanrader, want je krijgt daar een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Het ontwerp voor onze keuken was al gereed voor onze afspraak in de showroom. Dat werkte prettig, want het plan kon steeds met enkele klikken worden aangepast naar andere kleurstellingen. Zo konden we vlot de verschillende knopen doorhakken, wat betreft kleuren, materiaal, definitief ontwerp en apparatuur.” Terwijl in het pand van Intersolve de muur werd verwijderd, was de nieuwe keuken al onderweg. “De levering en de plaatsing van de keuken gingen snel! Ook was het fijn dat de ruimte schoon en netjes werd opgeleverd.”

 

Kitchen at Work voor ideale bedrijfskeuken
De medewerkers van Intersolve zijn erg tevreden over de samenwerking met Kitchen at Work en zijn blij met hun nieuwe keuken. “De keuken is prachtig geworden! Het proces verliep vlot en soepel, Gert is klantvriendelijk en denkt echt mee. De communicatie was vriendelijk en snel, wat absoluut ook een goede reden is om voor Kitchen at Work te kiezen.”      

Nieuwe kantinekeuken

Locatie: 
Type keuken:
Kleur:

Woudenberg
Kantinekeuken
Espresso Eiken

Video afspelen

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Intersolve Technologies Kitchen at Work

Komt u er niet uit? Wij staan voor u klaar!

Een vrouw in een **blazer** poseert voor een foto.

Kitchen at Work levert maatwerk keukens die zijn samengesteld met standaard elementen. We werken met standaardproducten maatwerk, gunstig qua kosten én levertijd.

Contact

info@kitchenatwork.nl
085 080 54 20

Smitspol 12R
3861 RS Nijkerk

KVK 87904152
BTW NL8644.43.377.B01

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.