Koffiemeubel van Kitchen at Work: onmisbaar op de werkvloer

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Een sfeervol koffiemeubel

Koffiemeubels zijn actueler dan ooit, vooral met het verbod op kartonnen koffiebekers vanaf 1 januari 2024. De combinatie van een koffieautomaat en een vaatwasser is nu onmisbaar, en onze koffiemeubels bieden de ideale oplossing.

Koffiecorner meubel Kitchen at Work

‘Een goed ingerichte pantrykeuken geeft iedere werkplek een vleugje gastvrijheid’

Waarom een koffiemeubel van Kitchen at Work?

Een koffiemeubel van Kitchen at Work gaat verder dan het geijkte koffiemeubilair: er is natuurlijk ruimte voor een koffiezetapparaat en een geïntegreerde afvalbak, maar koffiemeubilair van Kitchen at Work is daarnaast standaard uitgerust met een vaatwasmachine. Verder is uitbreiding met een spoelbak, koelkast, afvalbak en opbergkasten optioneel.

Hoe maak ik van de koffiecorner een beleving?

Als u op kantoor een koffiecounter of koffiehoek hebt, weet u hoe belangrijk deze plek is. Collega’s ontmoeten elkaar daar en ook klanten komen naar de koffiecorner voor een kopje koffie en vaak het eerste contact. Bij Kitchen at Work maken we van uw koffiecorner een beleving met koffiemeubilair dat sfeer, warmte en kwaliteit uitstraalt. Mooie beelden maken uw beleving compleet. Deze sfeer doorzetten in de rest van het bedrijfsinterieur? Vraag naar de mogelijkheden, onder meer op het gebied van wandpanelen en meubilair.

Smaakvolle koffiecorner op kantoor van Kitchen at Work.

Wat zijn de voordelen van standaard maatwerk?

Kitchen at Work levert standaardmeubilair met een maatwerkuitstraling. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn de keuzemogelijkheden zeer uitgebreid: u kunt kiezen uit een breed scala aan standaardkasten, 70 verschillende fronten, (wand)panelen en werkbladen. Werken met standaardmeubilair biedt ons de mogelijkheid om scherpe prijzen te hanteren zonder in te leveren op kwaliteit. Het keukenmeubilair dat wij leveren, is namelijk op ieder gebied getest en verbeterd, iets wat bij maatwerk niet het geval is.

Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Welke vaatwasser is geschikt voor in een koffiecorner?

Bij Kitchen at Work zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Ook als het gaat om keukenapparatuur. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik adviseren wij de meest geschikte vaatwasser. Zo leveren wij regelmatig een professionele inbouwvaatwasser met een afwastijd van slechts 11 minuten, een uniek kort wasprogramma. Iemand zin in koffie? De kopjes zijn al schoon!

Een keukenkamer met koffiezetapparaat en muurstickers in Nijkerk.

Ontwerpt Kitchen at Work ook koffiemeubilair op maat?

Vindt u het gewenste koffiemeubel niet binnen ons standaardassortiment? Laat ons uw wensen weten en ontvang gratis een 3D ontwerp op maat. Hoe dat werkt? Bezoek onze showroom in Nijkerk of upload uw schets online. Kitchen at Work creëert een uniek ontwerp naar uw wensen.

Neem contact op met Kitchen at Work

Bezoek onze showroom in Nijkerk om het assortiment te bekijken, ideeën op te doen en uw vragen te stellen aan onze adviseurs. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Kitchen at Work in Nijkerk voor de zakelijke keuken, zoals pantry, projectkeuken.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.