Koffiekeuken met professionele vaatwasser voor uw bedrijf

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Koffiekeuken met vaatwasser

Door het verbod op wegwerpservies van plastic en karton per 2024 kiezen steeds meer ondernemers voor een koffiekeuken met vaatwasser. Er ontstaat hierdoor veel meer vaat dan we gewend waren. Kitchen at Work heeft daarvoor de oplossing:koffiemeubilair met inbouwvaatwasser voor de zakelijke markt.

Een keukenkamer met koffiezetapparaat en muurstickers in Nijkerk.

Vraag een ontwerp aan voor uw koffiekeuken

Met keuze uit maar liefst 70 verschillende fronten en werkbladen creëert Kitchen at Work prachtige koffiemeubels voor iedere zakelijke locatie, zoals op kantoor, in de showroom of in een winkel. U kiest losse kastelementen, kleuren en materialen, wij presenteren u een digitaal ontwerp van de ideale koffiekeuken voor uw onderneming. Voor ieder type bedrijf en iedere gewenste toepassing  adviseren onze creatieve keukenexperts u graag over apparatuur,indeling en stijl voor uw keuken! Vraag een vrijblijvend ontwerp aan via de adviseurs van Kitchen at Work.

Een keuken met een koffiezetapparaat en een koelkast.
Een keuken met witte kasten en groen betegelde muren in Nijkerk.

Professionele vaatwasser

Per 1 januari 2024 geldt een verbod op wegwerpservies. Dit betekent dat ook de kartonnen bekers verdwijnen, vanwege het plastic laagje aan de binnenkant. Bij veel bedrijven kan hierdoor de groeiende hoeveelheid vaat een probleem. Kitchen at Work is voorbereid op deze ontwikkeling. Wij bouwen namelijk professionele vaatwassers in standaardmodellen keukens. Een sfeervolle keuken in combinatie met een professioneel apparaat is bij veel organisaties noodzakelijk, juist nu!

Laat u informeren over uw koffiekeuken

Wilt u meer informatie en advies met betrekking een koffiekeuken met professionele vaatwasser? Neem dat contact op met het team van Kitchen at Work en laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.