Koffiemeubel van Kitchen at Work voor zakelijke toepassing

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Koffiemeubel

Is uw koffiemeubel aan vervanging toe? Schakel Kitchen at Work in! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van koffiemeubilair in de zakelijke markt. Voor een passend, stijlvol koffiemeubel voor uw bedrijfsruimte biedt Kitchen at Work een veelzijdig concept. In onze webshop vindt u de standaardopstellingen voor zakelijk koffiemeubilair. Sluiten deze niet geheel aan op uw wensen? De creatieve adviseurs van Kitchen at Work tekenen graag een ontwerp voor u op op maat, waarbij u keuze hebt uit een ruim assortiment aan standaardelementen.

3D-weergave van een koffiebar met planken en potplanten in Nijkerk.

Meer dan een standaard meubelstuk

Een koffiemeubel is veel meer dan een simpel meubelstuk waar een koffiezetapparaat op staat. Elegant koffiemeubilair geeft een algehele beleving! Het moet een uitnodigende plekzijn, waar mensen graag samenkomen, een praatje maken en van hun koffie genieten. Een koffiemeubel van Kitchen at Work is daarnaast zowel functioneel als gebruiksvriendelijk, zodat het gemakkelijk is om koffie te zetten en te serveren. Een goed ontworpen koffiemeubel draagt bij aan de gastvrijheid, tevredenheid van klant en medewerker en aan de ambiance!

Een zwart kastje met een koffiezetapparaat en mokken, perfect voor een keukenkantoor.
Een groene keuken met een open deur.

Koffiemeubel met kwaliteit

Prijs en kwaliteit van uw koffiemeubel vinden wij erg belangrijk, daarom werken wij alleen met hoge kwaliteit materialen en trendy kleuren. Kitchen at Work denkt met de klant mee over de indeling van het meubelstuk, kleurstellingen en geeft ook advies met betrekking tot apparatuur en accessoires. Dankzij onze samenwerkingen met erkende fabrikanten kunnen wij een breed scala aan standaardkasten en meer dan 70 verschillende fronten, werkbladen en panelen aanbieden! Door te werken met standaardmeubilair kunnen we scherpe prijzen hanteren zonder in te leveren op kwaliteit.

Meer informatie over koffiemeubilair

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Kitchen at Work voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of kom langs in onze showroom in Nijkerk!

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.