Mobiele keuken van Kitchen at Work te koop en te huur

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Mobiele keuken

De mobiele keukens van Kitchen at Work zijn ideaal indien flexibiliteit vereist is. Deze verplaatsbare keukens zijn onmisbaar op diverse beurzen en evenementen, waar mobiliteit erg belangrijk is. Kitchen at Work levert verrijdbare keukens in een stevige flight case. Met behulp van een bestelauto met laadklep is laden en lossen eenvoudig.

Een man die op kantoor voor een grote zwarte koffer staat.

Keukenapparatuur en keukenaccessoires

Het mooie van onze mobiele keukens is dat u niets inlevert op het gebied van uitrusting en comfort. Naast de gebruikelijke keukenapparatuur zijn een professionele vaatwasser, een boiler en zelfs een kookplaat met afzuiging optioneel. Er zijn zelfs units leverbaar met schoon- en vuilwatertanks, zodat een vaste water- en afvoeraansluiting niet noodzakelijk zijn. De flightcases worden gemaakt van hpl en zijn rondom afgewerkt met aluminium hoeklijsten en kogelhoeken. De keukens zijn voorzien van 2 bokwielen en 2 geremde zwenkwielen.

Een keuken op het werk met een zwarte kast, spoelbak en koelkast.
Een keukenkantoor op wielen in Nijkerk.

Transformeer uw hotelkamer tot appartement

Als u een hotelkamer wilt verhuren als appartement of studio, biedt een mobiele keuken de perfecte uitkomst! U rijdt de mobiele keuken de ruimte in, sluit deze aan en de keuken is direct klaar voor gebruik. Door deze service aan uw gasten aan te bieden, genereert u eenvoudig extra inkomsten.

Mobiele keuken huren of kopen?

Kitchen at Work biedt mobiele keukens zowel voor de verkoop als voor de verhuur aan. Een mobiele keuken huren is bijvoorbeeld een uitstekende optieals noodkeuken bij een verbouwing of vertraagde levering van een nieuwe keuken. Met een mobiele keuken is dit probleem zo opgelost!

Twee mensen staan voor een keukenkantoorgebouw.

Laat u adviseren over uw mobiele keuken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met het team van Kitchen at Work voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.