Pantrykeuken voor uw zakelijke omgeving | Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Pantrykeuken

Bij Kitchen at Work krijgen we regelmatig de vraag naar pantrykeukens. Deze doorgaans kleine, compacte keuken vormt het middelpunt van de bedrijfsvloer. Bij een pantrykeuken ontmoeten collega’s elkaar en genieten ze van een kopje koffie of een lunchbroodje. Ontdek onze pantrykeukens.

Een witte keuken met koelkast en een plant te huur in Nijkerk.

Wat is een pantrykeuken?

Een pantrykeuken, vaak afgekort tot ’pantry’, is een compacte keukenruimte,speciaal ontworpen voor gebruik in kantoren en onder meer zakelijke omgevingen. Een typische pantrykeuken is meestal kleiner dan een traditionele keuken en is optioneel uitgerust met diverse apparatuur zoals een (combi)magnetron, koffiezetapparaat, koelkast of zelfs een kookplaat! Daarnaast is de pantrykeuken vaak standaard voorzien van een spoelbak met kraan. Bij Kitchen at Work is het mogelijk om een pantrykeuken op maat te laten tekenen, inclusief allegewenste apparatuur en accessoires.

Een koelkast in een keuken op het werk met een deur open.

‘Een goed ingerichte pantrykeuken geeft iedere werkplek een vleugje gastvrijheid’

Professionele vaatwasser voor uw pantrykeuken

Vanaf 1 januari 2024 is disposable servies en bestek wettelijk niet meer toegestaan. Ook kartonnen koffiebekers vallen hieronder, aangezien dezeaan de binnenzijde zijn voorzien van een plastic laagje. De ideale oplossing van Kitchen at Work? Een professionele vaatwasser, oftewel voorlader. Deze vaatwasser plaatsen wij dan ook regelmatig in pantrykeukens. Het gaat dan om een efficiënte vaatwasser met een wasduur van maximaal 3 minuten. Dit voorkomt bergen afwas en zorgt voor tevreden medewerkers, want er ligt altijd schone vaat voor het grijpen!

Een roestvrijstalen vaatwasser in een moderne keukenkeuken.
Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Een zwart-witte keuken met prullenbak gelegen in Nijkerk

Eigen ontwerp pantrykeuken

Kitchen at Work gaat verder dan standaardmodellen pantrykeukens. We begrijpen dat iedere werkruimte anders is. Met ons innovatieve tekenprogramma bieden we een ontwerp op maat, dat perfect aansluit bij uw wensen! Of u nu een compacte kitchenette zoekt voor een klein kantoor of een uitgebreide pantrykeuken voor een groter bedrijf: Kitchen at Work realiseert een ontwerp dat perfect inspeelt op de ruimte en het bedrijf. Onze ontwerpen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en houden rekening met de nieuwste trends. Kitchen at Work zet hoogwaardige materialen in, om duurzaamheid te garanderen. Denk aan Blum softclose lades en scharnieren en groene werkbladen.

Neem contact op met Kitchen at Work

Kortom, een goed ontworpen pantrykeuken bevordert tevredenheid en productiviteit van medewerkers en laateen professionele, gastvrije indruk achter op bezoekers! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Nijkerk.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.