Pantrykeuken voor uw zakelijke omgeving | Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Pantry voor op kantoor

Bij Kitchen at Work krijgen we regelmatig de vraag naar een pantry voor op kantoor. Deze doorgaans kleine, compacte keuken vormt het middelpunt van de bedrijfsvloer. Bij een pantry ontmoeten collega’s elkaar op kantoor en genieten ze van een kopje koffie of een lunchbroodje. Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden voor uw pantry.

Moderne pantry wit van Kitchen at Work in Nijkerk.

Wat is een pantrykeuken op kantoor?

Een pantrykeuken, vaak afgekort tot ‘pantry’, is een compacte keukenruimte, speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor en andere zakelijke omgevingen. Een typische pantry is meestal kleiner dan een traditionele keuken en is optioneel uitgerust met diverse apparatuur zoals een (combi)magnetron, koffiezetapparaat, koelkast of zelfs een kookplaat! Daarnaast is de pantry vaak standaard voorzien van een spoelbak met kraan. Bij Kitchen at Work is het mogelijk om een pantry voor uw kantoor op maat te laten tekenen, inclusief allegewenste apparatuur en accessoires.

Zwarte pantry met glazen koelkastdeuren in trendy design van Kitchen at Work.

‘Een goed ingerichte pantry geeft ieder kantoor een vleugje gastvrijheid’

Professionele vaatwasser voor uw pantry op kantoor

Steeds meer klanten kiezen voor een vaatwasser in hun pantry op kantoor. Vanaf 1 januari 2024 is disposable servies en bestek wettelijk niet meer toegestaan. Ook kartonnen koffiebekers vallen hieronder, aangezien deze aan de binnenzijde zijn voorzien van een plastic laagje. De ideale oplossing van Kitchen at Work? Een professionele vaatwasser, oftewel voorlader. Deze vaatwasser plaatsen wij dan ook regelmatig in de pantry op kantoor. Het gaat dan om een efficiënte vaatwasser met een wasduur van maximaal 3 minuten. Dit voorkomt bergen afwas en zorgt voor tevreden medewerkers op kantoor, want er ligt altijd schone vaat voor het grijpen in de pantry!

Pantry wit voor op kantoor. Kitchen at Work in Nijkerk.
Wat kost een maatwerk pantry met standaardelementen voor uw kantoor?

Een scherpe begroting

Een pantry op kantoor duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Pantry voor kantoor in stijlvol wit van Kitchen at Work.

Eigen ontwerp pantry voor uw kantoor

Kitchen at Work gaat verder dan standaardmodellen voor uw pantry op kantoor . We begrijpen dat iedere werkruimte anders is. Met ons innovatieve tekenprogramma bieden we een ontwerp op maat, dat perfect aansluit bij uw wensen! Of u nu een compacte kitchenette zoekt voor een klein kantoor of een uitgebreide pantry voor een groter bedrijf: Kitchen at Work realiseert een ontwerp dat perfect inspeelt op de ruimte en het bedrijf. Onze ontwerpen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en houden rekening met de nieuwste trends. Kitchen at Work zet hoogwaardige materialen in, om duurzaamheid te garanderen. Denk aan Blum softclose lades en scharnieren en groene werkbladen voor uw pantry op kantoor.

nze ontwerpen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en houden rekening met de nieuwste trends. Kitchen at Work zet hoogwaardige materialen in, om duurzaamheid te garanderen. Denk aan Blum softclose lades en scharnieren en groene werkbladen.

Neem contact op met Kitchen at Work

Kortom, een goede pantry bevordert tevredenheid en productiviteit van medewerkers en laat een professionele, gastvrije indruk achter op bezoekers! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Nijkerk. 

 

Even geen tijd om de showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Kitchen at Work in Nijkerk voor de zakelijke keuken, zoals pantry, projectkeuken.

Leverbaar vanaf € 1.693,60* exclusief 21% BTW.

* Exclusief transport-, montage- en installatiekosten.

 

Koffiemeubel | Saliegroen

Ontdek onze prachtige greeploze koffiemeubel met nieuwe, trendy kleuren. Saliegroen, een prachtige tint die de ruimte direct een frisse uitstraling geeft. De rompkleur van de binnenkant past bij de lichtgrijze lades van de keuken.

Meubilair

Dit meubel bestaat uit 2 hoge servieskasten, een aanrechtkast met aluminium bodemplaat en een onderkast met tip-on lades voorzien van een bestekinleg.

Materiaal

Fronten

Rompkleur

Greeplijst

Plint

Melamine trend

Saliegroen

Mist

Metallic Bronze

Zwart

Werkblad

Het ultradunne werkblad van deze opstelling is gemaakt van TopCore, in de nieuwe kleur Sabini. TopCore is gemaakt van kraftpapier, doordrenkt met fenolhars die zijn samengeperst tot een massief laminaat. Met haar aders past deze perfect bij de bronzen greeplijsten. De zijkanten zijn dubbel facet afgewerkt.

Materiaal

Werkbladdikte

Kleur

Afwerking

Topcore Premium

10 mm

Sabini

Dubbel facet

Leverbaar vanaf € 2.308,36* exclusief 21% BTW.

* Exclusief transport-, montage- en installatiekosten.

 

Pantrymeubel | Ultra mat Carbon

Dit pantrymeubel heeft een chique uitstraling doordat er veel donkere materialen gebruikt zijn. De binnenkant is volledig bekleed met achterwand -materiaal. De panelen op het werkblad zorgen voor een sfeervolle nis in combinatie met de spot.

Meubilair

Deze keuken bestaat uit een aanrechtkast met aluminium bodemplaat, een vaatwasser en een onderkast met lades voorzien van een bestekinleg. De lades zijn uitgevoerd in antracietkleur.

Materiaal

Fronten

Rompkleur

Greep

Plint

Ultra mat melamine

Carbon

Wit

666, leer bruin

Carbon

Werkblad & achterwand

Het werkblad en achterwanden van deze opstelling zijn gemaakt van DecorTop, in de nieuwe kleur Saturnus. Dit materiaal is gemaakt van 1 mm HPL met zwarte kern. Het werkblad is onderlijmd met GreenGridz.

Materiaal

Werkbladdikte

Kleur

Afwerking

Decortop

25 mm

Saturnus

Facet

Apparatuur
  • Vaatwasser STUTTGART9513XL

Leverbaar vanaf € 8.604,30* exclusief 21% BTW.

* Exclusief transport-, montage- en installatiekosten.

 

Apparatuur & accessoires

AEG koel-/vriescombinatie NSC5S181ES

AEG magnetron met ovenfunctie MSB2548C-M

Novy wandschouwkap Flatline 7602 zwart

ATAG inductiekookplaat met bridge functie HI9272SVI

ATAG teppan yaki bakplaat TY2240

Lanesto Sereno RVS met uittrekbare uitloop

Kantel afvalsysteem 30 liter

Steunvoeten Capri 1070 mm RVS look

Mira WA1 opbouw contactdozen

Kantinekeuken | Ebony

Meubilair

Deze keuken is in een U-vorm getekend waardoor deze zeer ruim is. De linkerzijde is voorzien van een kastenwand, dit loopt door naar onderkasten met meer dan genoeg kastruimte én een koffiecorner.

Materiaal

Fronten

Rompkleur

Greep

Plint

Melamine trend

Ebony

Grafiet

698, RVS-look

Zwart

Werkblad & achterwand

Op het meubilair ligt een 50 mm TopLaminate werkblad. Dit wordt gemaakt door meerdere, met melaminehars doordrenkte lagen kraftpapier onder hoge druk samen te persen. Het werkblad is onderlijmd met GreenGridz. Ook de achterwand is gemaakt van TopLaminate in dezelfde kleur als het blad. De RVS-spoelbak is vlak ingebouwd in het werkblad.

Materiaal

Werkbladdikte

Kleur

Afwerking

TopLaminate

50 mm

Pirna

ABS

Leverbaar vanaf € 7.123,97* exclusief 21% BTW.

* Exclusief transport-, montage- en installatiekosten.

 

Apparatuur & accessoires

Siemens iQ700 inductiekookplaat met afzuiging EX877NX68E

Siemens iQ700 inbouwmagnetron zwart CE932GXB1

Siemens iQ700 inbouw koffie volautomaat zwart CT918L1D0

Siemens iQ700 inbouw oven zwart HB974GLB1

Siemens iQ500 inbouw koelkast met vriesvak KI82LSDD0

Siemens iQ300 Geïntegreerde vaatwasser SX63E803BE

 

Siemens Airfry bakplaat geëmailleerd HZ629070

Quooker Flex Combi RVS

Kantinekeuken met bar | Blond Eiken

Meubilair

De keuken is voorzien van 2 hoge kasten aan de weerszijden, daartussen is gebruikt gemaakt van onderkasten. De lades zijn antracietkleurig en matchen bij de binnenzijde van de keuken. In het midden is een eiland geplaatst waar op gekookt kan worden en aan de bar gezeten kan worden. Deze is afgewerkt met panelen op maat.

Materiaal

Fronten

Rompkleur

Greep

Plint

Melamine comfort kader

Blond eiken

Grafiet

696, oud koper

Blond eiken

Werkblad & achterwand

Het blad en de achterwand is gemaakt van Quartz en is opgedikt naar 32 mm. Quartz bestaat uit natuurlijke kwartskorrels, bindhars, pigmenten en granietgranulaat, glas, spiegeldeeltjes of kristobaliet. Het is zeer hittebestendig en onderhoudsvriendelijk. De achterwand is ook met Quartz bekleed en is 12 mm dik. De RVS-spoelbak zit vlakingebouwd.

Materiaal

Werkbladdikte

 

Kleur

Afwerking

Quartz

12 mm massief, 32 mm opgedikt

Easy Belgian Rock Honed

Dubbel facet

Leverbaar vanaf € 1.311,52* exclusief 21% BTW.

* Exclusief transport-, montage- en installatiekosten.

 

Apparatuur & accessoires

Athos Plus mengkraan

Aluminium bodemplaat

Bestekinleg

Compacte keuken | Laklaminaat zwart supermat

Meubilair

De keuken staat in een nis en is voorzien van passtroken aan de weerszijden. Verder is de keuken voorzien van een aanrechtkast met aluminium bodemplaat (bescherming tegen vocht en chemicaliën), een onderkast met lade en bestekinleg en een bovenkast.

Materiaal

Fronten

Rompkleur

Greep

Plint

MDF met lak

Zwart supermat

Wit

263, metalen greep

Zwart

Werkblad & achterwand

Het blad is gemaakt van HPL en is 38 mm dik in de kleur Beton Grijs. De achterwand is ook gemaakt van HPL en is uitgevoerd in dezelfde kleur als het werkblad. In het werkblad is een ronde RVS spoelbak opgebouwd. 

Materiaal

Werkbladdikte

Kleur

Afwerking

HPL

38 mm

Decor beton grijs

ABS

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.