Projectkeukens van Kitchen at Work. Herbruikbaar en betaalbaar

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Project keuken

Kitchen at Work is úw partner voor projectkeukens. Wij zijn leverancier van no-nonsense keukens voor uw huur- of koopwoning of project. Een projectkeuken heeft vaak andere eisen dan een standaard keuken die een consument zelf aankoopt.

Een keuken met een houten aanrechtblad en een spoelbak bij een keukenkantoor.

Maak kennis met onze projectkeukens

De projectkeukens die wij leveren voldoen aan de eisen van de opdrachtgever. Een nieuwe keuken voor een sociale huurwoningen, grote projecten,  appartementen of voor vakantiewoningen? Wij stellen de juiste keuken op maat voor u samen, maar bieden daarnaast ook standaard dergelijke keukenopstellingen aan! Door het gebruik van duurzame materialen gaan onze keukens ook nog eens jaren mee.

Een keuken met witte kasten en zwarte aanrechtbladen te huur in Nijkerk.

‘Wij zijn leverancier van no-nonsense keukens voor uw project’

Transformatie

Wij kennen de wensen van verhuurders op het gebied van apparatuur als geen anders. Zo transformeren wij bijvoorbeeld bestaande keukens met gastoestellen naar elektrische apparatuur. Moet er een keuken in een nog op te leveren woning gerealiseerd worden? Dat is geen enkel probleem! Want wij plaatsen de nieuwe keuken tijdens de woningbouw, zodat het geheel panklaar opgeleverd kan worden.

Een close-up van een magnetron in een keuken.
Een kleine keuken op het werk met een spoelbak en een koelkast.

Tijdelijke projecten

Heeft u voor een tijdelijk project voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten of vluchtelingen keukens nodig? Kijk dan eens bij onze afdeling ‘Keukenverhuur’. Daar bieden wij een assortiment van standaard keukens aan. Dat niet alleen, wij hebben ook roestvrijstalen keukens in de meest actuele kleuren. Deze zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, maar kunnen ook eens tegen een stootje!

Showroom bezoek

Wij ontvangen u natuurlijk graag in onze showroom waar u volop inspiratie opdoet. Toekomstige huurders of kopers zelf een keuken uit laten zoeken? Dat is bij ons geen punt, ook zij zijn van harte welkom! Zo ontzorgen we aannemers volledig in het proces. Heeft u een mooi keukenproject? Wij denken graag met u mee. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.