Betaalbare keukens voor containers, kantoorunits en woonunits

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Keukens voor containers, kantoorunits en woonunits

Containers, kantoorunits en woonunitshebben ondanks het vele verpaatsen een levensduur van minimaal 10 jaar. Toch lijdt het interieur onder de transporten en periodes buiten gebruik. Daarnaast veroorzaakt vocht regelmatig ernstige problemen in een container of unit. Ontdek hoe Kitchen at Work containers, woonunits en kantoorunits nieuw leven inblaast met een hoogwaardige keuken.

Een veelkleurig gebouw in Nijkerk met trappen aan de zijkant, met daarin een keuken op het werk.

Keukens voor kantoorunits

Voor kantoorunits of directie-units bieden we elegante, praktische keukens met een geborsteld rvs werkblad, een koelkast en een spoelbak met zowel koud als warm water dankzij een ingebouwde close-in boiler. Gebruikers van een kantoorunit brengen er hele werkdagen door, dus zorgen we ervoor dat een kantoorunit niet onderdoet voor een keuken in een permanente ruimte. Zijn er meerdere gebruikers? Een veelgekozen optie is om keukens voor kantoorunits standaard te voorzien van een vaatwasser. Kies ook voor een kant-en-klaar geleverde keuken voor uw kantoorunit. Kitchen at Work plaatst de keukens in uw units  in een kleur naar wens en zonder extra montagekosten.

Een keukenkantoor met een spoelbak en een koelkast.
Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Een kleine keuken met een koelkast en een tafel.

Keukens voor schaftruimtes en bouwketen

Een schaftwagen, schaftunit of schottenkeet is een onmisbare accommodatie voor bouwmedewerkers die bij weer en wind hun mannetje moeten staan. Het biedt een welverdiende pauzeruimte, en een goed uitgeruste keuken zorgt voor extra motivatie bij uw team. Kitchen at Work voorziet in keukens voor schaftruimtes en bouwketen. Dankzij een ruime koelkast, warm en koud water, een magnetron en een kookplaat, kunnen medewerkers genieten van een warme maaltijd. Onze keukens voor schaftwagens gebruiken recirculatie afzuigkappen, waardoor er geen externe afvoer nodig is. Een groter team?  Het advies is om een professionele vaatwasser te plaatsen. Zeker aangezien wegwerpservies vanaf 1 januari 2024 niet meer is toegestaan. Bovendien minimaliseert u daarmee zwerfafval op de bouwplaats. De meest kostenefficiënte oplossing in regelmatig verplaatste schottenketen is een stalen keuken: uw bespaart op montagekosten doordat u een stalen keuken als één geheel verplaatst.

‘Op het gebied van tijdelijke accommodaties zijn er veel mogelijkheden’

Mobiele en permanente keukens voor containerunits

Je ziet ze steeds vaker, gebruikte zeecontainers die omgebouwd zijn naar tijdelijke of permanente woonruimte, kantoorruimte en allerlei andere verplaatsbare ruimtes. Kitchen at Work levert tijdelijke mobiele én permanente keukens voor deze containers, geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om een metalen keuken, projectkeuken of kitchenette, we zijn gespecialiseerd in no-nonsense keukens voor verplaatsbare accommodaties. Een keuken huren? Ook dat is mogelijk bij Kitchen at Work! We denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom.

Een man die in een keuken staat.

Neem contact op met Kitchen at Work

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een keuken in containerunits, kantoorunits of woonunits? Kom naar onze showroom voor een passend advies. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Kitchen at Work in Nijkerk voor de zakelijke keuken, zoals pantry, projectkeuken.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.