Kitchen at Work projectkeukens: kwaliteit, ook in aantallen

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Keukens voor projecten

Een projectkeuken vereist doorgaans standaardapparatuur en een eenvoudig te combineren,strakke vorm, passend bij ieder interieur. Daarbij zijn voor een projectkeuken kwalitatief keukenmeubilair en ook in aantallen aantrekkelijke prijzen belangrijk. Kitchen at Work onderscheidt zich in het leveren en plaatsen van duurzame, scherp geprijsde en no-nonsense projectkeukens voor de B2B-markt. Door standaard keukenopstellingen, geproduceerd in grotere aantallen, blijven kosten laag en is kwaliteit gegarandeerd.

Een zwart-witte keuken in Nijkerk.
Een keuken met houten kasten en een gootsteen in een keuken op het werk.

Keuken voor sociale huurwoning of woningbouw

Wij voorzien huurwoningen en appartementen van nieuwe keukens en nemen zelf de installatie op ons tijdens de bouw. Deze projectkeukens zijn van erkende merken en verkrijgbaar in een selecte reeks stijlvolle kleurvarianten. Voor het werkblad is voornamelijk de uitvoering in hpl populair. Voor dit type projectkeuken staat prijs-kwaliteit centraal. Gedurende de bouwfase leveren we gedetailleerde tekeningen voor leidingwerk en aansluitingen.

Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Compacte keuken voor tiny house of studentenwoning

Een keuken voor een tiny house of studentenwoning. Daarbij verschijnt al snel het beeld van een kleine, compacte keuken. Voor een compacte keuken bent u bij Kitchen at Work aan het juiste adres. Wij leveren keukenblokken vanaf 90 centimeter breed, inclusief kookplaat, spoelbak met kraan en koelkast. Ook bieden we opties voor een close-in boiler in de onderkast en een (combi)magnetron of oven. Zo creëert u een complete keuken op een kleine oppervlakte.

Een zwarte keukenkast met een spoelbak erin, geschikt voor kantooromgeving of verhuurdoeleinden.

‘Duurzaam, scherp geprijsd en no-nonsense.’

Metalen keuken ideaal voor projecten

Bij Kitchen at Work vindt u een uitgebreid assortiment stalen keukens, beschikbaar in diverse afmetingen. Een metalen keuken heeft als voordeel dat we deze alséén keukenblok leveren, wat enorm scheelt in de plaatsingskosten. Daarnaast is een metalen keuken zeer duurzaam en geschikt voor hergebruik. Onze stalen keukens hebben dezelfde stijlvolle uitstraling als houten (melamine) keukens en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een nijkerkse keuken met zwarte kasten en rode muren.
Een zwart-witte keuken op het werk met een vuilnisbak.

Projectkeukens voor overige doelen

Kitchen at Work levert ook projectkeukens voor vele andere projecten. In de zorg leveren we professionele keukens voor intensief gebruik. Voor de recreatiesector hebben we oplossingen met apparatuur die op laagspanning werkt (maximaal 10 ampère, 230V), of op propaangas. En voor appartementen is Kitchen at Work de expert in ruimtebesparende keukens met energiezuinige apparatuur. Ideaal voor eenpersoonshuishoudens.

Neem contact op met Kitchen at Work

Benieuwd naar de mogelijkheden voor projectkeukens? Kom naar onze showroom voor een passend advies. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Kitchen at Work in Nijkerk voor de zakelijke keuken, zoals pantry, projectkeuken.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.