Uitgiftekeukens van Kitchen at Work voor uw bedrijfskantine

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Uitgiftekeuken

Een uitgiftekeuken is de ideale oplossing om doorstroming en service te bevorderen in een bedrijfskeuken.  Kitchen at Work ontwerpt uitgiftekeukens met behoud van de ambiance. Keuze uit standaardkasten en maar liefst 70 verschillende kleurstellingen maken het mogelijk om een maatwerk keuken met de kwaliteit van standaard te realiseren. U geniet van een uitgiftekeuken die perfect aansluit bij uw wensen én voldoet aan de hygiëne-eisen. Laat u inspireren.

Een foto van een chef-kok in een keuken.

Een unieke keuken in uw bedrijf

Kitchen at Work voorziet bedrijven van sfeervolle uitgiftekeukens door middel van balies, bareilanden en professionele apparatuur. Ieder ontwerp is uniek en sluit perfect aan bij de wensen van de klant. Als ervaren keukenontwerper adviseren wij graag met u over indeling van uw uitgiftekeuken, apparatuur, kleur- en materiaalkeuze. Voor werkbladen hebt u keuze uit hpl, keramiek en composiet, maar ook glazen of roestvrijstalen werkbladen behoren tot de mogelijkheden waarmee u voldoet aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Wijnglazen op een houten plank in een restaurant in Nijkerk.

Laat u adviseren over uw uitgiftekeuken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen voor uw uitgiftekeuken? Neem dan contact op met Kitchen at Work of bezoek onze showroom in Nijkerk. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.