Showroomkeuken van Kitchen at Work als stijlvol visitekaartje

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Showroomkeuken

Een keuken in uw showroom vormt vaak een waardevolle toevoeging. Een keuken in het zicht voor de klant oogt uitnodigend, gezellig en huiselijk.  Bovendien is een stijvolle keuken een van de visitekaartjes van uw bedrijf. Realiseer ook deze fijne plek, waar ook uw medewerkers komen om elkaar te ontspannen, een kopje koffie te drinken of hun broodje te smeren.

Een zwarte keuken met witte kasten en een spoelbak in Nijkerk.

Sfeervolle showroomkeuken

Een open keuken in uw showroom moet er aantrekkelijk uitzien. Stijlvolle materialen en kleuren zijn daarvoor belangrijk. Kitchen at Work is de specialist als het gaat om het ontwerpen van stijlvolle keukens voor de zakelijke markt.

Een moderne keuken in een eigentijds kantoorgebouw.
Een moderne keuken met een lange tafel en stoelen in Nijkerk.

Gebruiksvriendelijke keuken voor uw personeelsruimte

Wilt u een keuken in de personeelsruimte van uw showroom plaatsen? Doorgaans zijn de eisen hiervoor met name dat een keuken no-nonsense en gebruiksvriendelijk moet zijn. Wij denken daarin graag met u mee. Vaak kiezen ondernemers bij een keuken in hun personeelsruimte voor een spoelbak met kraan, koelkast en een (combi)magnetron. Al zien we de laatste tijd een sterk groeiende vraag naar vaatwassers in de keuken in een personeelsruimte, gezien het verbod op plastic wegwerpservies  vanaf 2024.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een keuken voor uw showroom? Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van meer informatie en om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of breng een bezoek aan onze showroom in Nijkerk.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.