Mobiele en vaste keukens voor hotel en bed and breakfast

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Zoekt u een goed uitgeruste keuken voor uw hotel of bed and breakfast? Kitchen at Work biedt een ruim assortiment aan standaard maatwerk voor uw hotelkeuken of B&B-keuken.  Binnen de hospitality-branche is een keuken vaak stijlvol, compact en soms zelfs afsluitbaar. In de meeste hotelkamers is een keuken geen standaardvoorziening, maar plaatsing van een keuken biedt de mogelijkheid om de kamer als studio of appartement te verhuren. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor een hotelkeuken of B&B-keuken!

Een klein appartement met keuken en eethoek te huur in Nijkerk.

Mobiele keuken voor uw hotelkamer of B&B

De perfecte oplossing voor een keuken in een hotelkamer of bed and breakfast is de mobiele keuken. Rijd eenvoudig de mobiele  keuken de hotelkamer in en creëer een studio of appartement! De mobiele keuken heeft vaste (zwenk)wielen, een 230V-aansluiting en optionele water aan- en afvoermogelijkheden voor direct gebruik.

Een zwart keukenkastje op wielen met spoelbak, perfect voor keuken kantoor of keuken op werk.
Een kleine keuken met een gootsteen.

Metalen minikeuken, ideaal voor hotelkamer of B&B-kamer

Kitchen at Work biedt een uitgebreid assortiment stalen keukens tot een lengte van 180 centimeter. Voordelen van een metalen minikeuken? U ontvangt de compacte stalen keuken als één compleet meubel. Zo bespaart u op montage- en installatiekosten. Uw metalen keuken kan worden uitgerust met diverse apparatuur, zoals een (combi)magnetron, oven, vaatwasser en een van de vele soorten kookplaten. Kies voor kleur of voor een tijdloze roestvrijstalen keuken. Een stalen keuken van Kitchen at Work is vochtbestendig en vereist geen extra verwarming. Ook dat levert kostenbesparing op. Een metalen keuken van Kitchen at Work is duurzaam, stevig en heeft een aantrekkelijke uitstraling. Nog een voordeel van een metalen keuken is dat deze ook erg geschikt is als buitenkeuken.

Wat kost een maatwerk keuken met standaardelementen?

Een scherpe begroting

Een keuken duur? Niet bij Kitchen at Work. Laat u verrassen door de begroting voor een creatief ontwerp voor uw nieuwe keuken. Geheel vrijblijvend en binnen één werkdag.

Afsluitbare keuken: compacte keuken uit het zicht

De uitgebreide selectie afsluitbare keukens bestaat uit compacte keukenoplossingen waarbij u het werkblad volledig uit het zicht kunt onttrekken. In een kleine ruimte, zoals een hotelkamer of bed and breakfast is een zichtbaar werkblad niet altijd wenselijk. Een afsluitbare keuken is een stijlvol meubelstuk in een kamer of bijvoorbeeld in een algemene ontbijtruimte, die na het ontbijt eenvoudig voor andeere doeleinden te gebruiken is. Een afsluitbare keuken is al beschikbaar met een breedte vanaf 100 centimeter!

Omschrijving: Een keuken met magnetron en spoelbak.
Een kleine keuken met houten kasten en krukken beschikbaar voor keuken huren op het werk.

Projectkeuken: standaard maatwerk biedt veel voordelen

Een projectkeuken van Kitchen at Work is altijd scherp geprijsd. Dat is mogelijk door standaardelementen samen te stellen tot een op maat gemaakte keuken. Onze veelzijdige projectkeukens zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en stijlen, inclusief greeploze of handgreepvarianten. Een projectkeuken leveren wij gemonteerd. Installatie kunt u in eigen beheer uitvoeren of door ons laten verzorgen.

Keukenapparatuur voor de hospitality-branche

Voor keukenapparatuur in de recreatiebranche is energieverbruik  een belangrijke overweging. Daarom biedt Kitchen at Work laagvermogen 1-fase inductiekookplaten, gaskookplaten op propaan en minivaatwassers. Benieuwd naar de mogelijkheden voor energiezuinige keukenapparatuur voor de hospitality-branche?

Twee gasbranders bovenop een marmeren aanrecht in een keukenkantoor.

Neem contact op met Kitchen at Work

Ontdek het uitgebreide assortiment van Kitchen at Work. Kom naar onze showroom voor meer informatie en een passend advies voor uw hotelkeuken, B&B-keuken of andere toepassing in de hospitality-branche. Bent u verhinderd om onze showroom te bezoeken? Download dan gratis de checklist, zodat u geen stap overslaat bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Download checklist.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.