Standaard maatwerk steel-lijn keukens van Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Metalen keuken

Kitchen at Work is gespecialiseerd in stalen keukens. Ook wel de Steel-lijn genoemd. Deze stalen keukens zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals kelders, glampingtenten en recreatiewoningen. Daarnaast is een stalen keuken ook ideaal voor studentenwoningen, waar niet altijd even voorzichtig met keukens wordt omgegaan.

Een chef-kok bereidt eten in een keukenkantoor.

Steel-lijn: compacte keukens van roestvrij staal

De Steel-lijn keukens van Kitchen at Work zijn geschikt voor vochtige ruimtes en zijn zeer stevig. Het geheel is volledig van rvs of gepoedercoat staal, waardoor roest geen kans krijgt. De metalen keukens zijn voorgemonteerd en daardoor eenvoudig te plaatsen als meubelstuk. Voordeel voor u is de besparing op montagekosten.

Een kleine keuken op het werk met een tafel en stoelen.
Een keuken met kookplaat en spoelbak.

Onderdelen naar wens voor uw metalen keuken

Onze metalen keukens zijn leverbaar met een breedte van 90 centimeter tot180 centimeter. Een metalen keuken is uit te rusten met veel verschillende apparatuur. Zo kunt u kiezen voor inductie, een keramische of een elektrische kookplaat met 2 kookvelden of een ingebouwde compacte vaatwasser. Ook kunt u een (combi)magnetron of een oven toevoegen. De stalen keukens zijn standaard uitgerust met een koelkast met vriesvak en een spoelbak.

Stalen keuken in vele kleuren en materialen

Voor uw stalen keuken van Kitchen at Work kiest u zelf een trendy en sfeervolle uitstraling. Beschikbare kleuren zijn wit, appel groen, bordeaux, leisteen grijs, zand, matzwart, mokka metallic of rvs-kleurig. Handgrepen zijn leverbaar in de kleur van het werkblad of premium geborsteld rvs.

Het roestvrijstalen werkblad is geborsteld of glanzend leverbaar. In het geborstelde blad is een opbouwspoelbak gemonteerd en in het glanzende blad wordt deze verzonken in het werkblad, evenals de kookplaat.

Een RVS keuken met magnetron en spoelbak beschikbaar voor verhuur in Nijkerk.

Laat u adviseren over uw metalen keuken

Bent u benieuwd naar onze metalen keukens? Kom langs in onze showroom, bekijk onze showroommodellen en laat u adviseren door het team van Kitchen at Work

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.