Ga naar de inhoud

Keukens voor de standbouw

Algemeen

Tijdens een beurs zijn mobiele beurskeukens de ideale oplossing om bezoekers te voorzien van een hapje en een drankje. Of wat dacht je van een kookdemonstratie of gewoon voor uw standbemanning?

Standbouwers worden ook blij van onze mobiele keukens, die wij zowel verhuren als verkopen. Ze zijn namelijk eenvoudig te transporteren, makkelijk te plaatsen en nemen weinig ruimte in beslag. De verrijdbare keukens van Kitchen at Work voldoen aan de eisen die u van een keuken op een beursstand mag verwachten. Zo zijn zware onderdelen tillen of verslepen verleden tijd, want al onze mobiele keukens zijn voorzien van handige (zwenk)wielen.

Zoekt u een mobiele keuken, dan zijn wij de specialist. Van keukens voorzien van alle denkbare apparatuur tot een eenvoudige keuken uitgerust met primaire apparaten, zoals een koelkast, een spoelbak met kraan inclusief een close-in boiler.

Keukens voor de standbouw Kitchen at Work

Wij voorzien compacte keukens van een professionele vaatwassers met wasprogramma’s van maximaal 3 minuten en daardoor efficiënt tijdens drukke beursdagen. Deze vaatwassers zijn overigens per 1 januari 2024 niet meer weg te denken op beurzen, want disposable servies en bestek is dan niet meer toegestaan.

Voor elke beursstand de juiste keuken!

Een afzuigkap plaatsen en lucht afvoeren voor een tijdelijke keuken is tijdens een beurs praktisch onmogelijk. Hier hebben wij iets voor bedacht. Kitchen at Work levert een speciaal keukenblok met een geïntegreerde werkbladafzuiging. Deze is voorzien van een recirculatiefilter, zodat aansluiten op een afvoer niet meer noodzakelijk is. De afzuiging is te combineren met een inductiekookplaat, maar is er niet voldoende stroomcapaciteit, dan voorzien we de kookunit van een kookplaat op propaangas.

Keukens voor de standbouw Kitchen at Work

Een buitenbeurs? Kies dan voor een outdoor keuken. Voorzien van grotere wielen en volledig uitgevoerd van RVS, zijn de keukens ideaal voor in het veld én zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Keukens voor de standbouw Kitchen at Work

Verkoop en verhuur

Bij Kitchen at Work zijn alle type keukens te koop én te huur. Voor verhuur bieden we standaard de volgende keukenblokken aan:

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Keukens voor de zorg

Bekijk project
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk project
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Afsluitbare keuken met 2 bijzetkasten op wieltjes. Met apparatuur, lades en spoelbak.

Keukens voor de verhuur

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Gestapelde containers die gebruikt worden als woonunits.

Containers, kantoor- en woonunits

Bekijk project
Een afsluitbare keuken in een recreatiewoning met spoelbak, koelkast en kastruimte.

Keukens voor de recreatie

Bekijk project