Ga naar de inhoud

Keuken voor projecten

Een projectkeuken moet vaak voorzien zijn van standaardapparatuur, zoals een spoelbak, kraan, koelkast en kookplaat, een strakke vorm passend bij elk interieur en kwalitatief meubilair. Daarnaast moet de keuken in aantallen aantrekkelijk geprijsd zijn. Huurders of eigenaren hebben altijd de mogelijkheid om de keuken uit te breiden met apparatuur of meubels. Kitchenatwork onderscheidt zich in het leveren en plaatsen van keukens voor de B2B markt. Wij vinden dat een projectkeuken duurzaam, scherp geprijsd en no-nonsens moet zijn. Wij voorzien onze klanten van standaard keukenopstellingen, die in aantallen geproduceerd worden. Daardoor houden we de kostprijs laag. Laat u inspireren.

Projectkeuken met appratuur in de kleur Ingvar.

Kitchenatwork levert daarentegen ook allerlei stalen keukens. Deze worden in elke afmeting aangeboden. De keukens worden als één keukenblok geleverd. Dit scheelt enorm in de plaatsingskosten. Bovendien zijn ze erg duurzaam en kunnen daardoor hergebruikt worden. De stalen keukens doen qua uitstraling niets onder voor houten (melanine) keukens en leveren we in allerlei kleuren.

Keuken voor projecten Kitchen at Work

Sociale huurwoning of een woningbouw keuken

We leveren nieuwe keukens voor een huurwoning of appartement. Deze plaatsen wij zelf tijdens de woningbouw. Dit zijn standaard merkkeukens en leverbaar in een beperkt aantal kleuren. Het werkblad, voorheen vaak van roestvrijstaal, wordt voornamelijk uitgevoerd in HPL. Tenslotte is prijs/kwaliteit in dit type projectkeukens het belangrijkst. Tijdens het bouwproject zorgen we voor een duidelijke tekening voor het leidingwerk. Eventueel wandtegelwerk kunnen wij realiseren tijdens het plaatsen van de keuken.

Keuken voor projecten Kitchen at Work

Duurzaam, scherp geprijsd en no-nonsens

Keuken voor een tiny house of studentenwoning

Denk je aan een keuken voor een tiny house of een keuken voor een studentenwoning, dan heb je gelijk een kleine keuken op je netvlies staan. Voor een kleine, compacte keuken kom je al snel bij Kitchenatwork terecht. Wij leveren steel-line keukenblokken van slechts 90 cm breed met een kookplaat, spoelbak en koelkast. In de onderkast is er ook een mogelijkheid voor een close-in boiler en in een bovenkastje een magnetron, oven of een combinatie daarvan. Op deze manier heb je een complete keuken op een zeer klein oppervlak van 0,9m2.

Keuken voor projecten Kitchen at Work

Overige projecten

Wij leveren verder ook diverse keukens voor:

  • De zorgsector, met keukens die professioneel gebruikt worden;
  • De recreatiesector, met apparatuur op laagspanning (maximaal 10 ampère, 230v) of propaangas;
  • Appartementen, vanaf klein en compact formaat met apparatuur geschikt voor een eenpersoonshuishouden met besparing in ruimte en energiekosten.
Keuken voor projecten Kitchen at Work

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Het ultieme koffiemeubel

Bekijk toepassing

Keuken leasen

Bekijk toepassing

Keukens voor de standbouw

Bekijk toepassing
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk toepassing

Keukens voor de zorg

Bekijk toepassing
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk toepassing