Nieuwe bedrijfskeuken – klant vertelt over Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Klantverhaal

Spyder koeriers

Nieuwe bedrijfskeuken

‘Gehele proces soepel en snel verlopen’

Bij de verhuizing van een bedrijf komt veel kijken. “Ons nieuwe pand is volledig verbouwd, voordat we er met het bedrijf naartoe zijn verhuisd”, vertelt officemanager Marloes de Roller van Spyder Koeriers en Transport. “Een nieuwe keuken was een van de benodigde aanpassingen.”

Het koeriers- en transportbedrijf besloot Gert Huisman van Kitchen at Work in te schakelen. “Gert startte met een inventarisatie van onze wensen en het inmeten van de locatie. Daarna volgde de digitale tekening van het plan voor de keuken, met ook de rest van de ruimte erop. Dat was erg prettig, omdat je zo een goed beeld krijgt van het gehele eindresultaat.”

Wensen bedrijfskeuken
Wat Spyder zoal belangrijk vond voor de nieuwe keuken? “We wilden graag de beschikking hebben over veel kastruimte én een vaatwasser, want helaas houdt niemand bij ons erg van afwassen”, grapt Marloes. “Ook moest het een compact geheel worden, omdat we de ruimte optimaal wilden benutten. En we vonden het belangrijk dat de keuken eenvoudig schoon te maken is, want we maken er met veel mensen gebruik van. Verder moesten eventuele spullen op het aanrecht aan het oog onttrokken worden, omdat de ruimte ook onze ontvangstruimte voor klanten is.”

Professioneel keukenadvies
Gert heeft geholpen bij een optimale indeling van de keuken en daarnaast geadviseerd op het gebied van kleurkeuze. “Het advies van Gert leidde tot de perfecte opstelling van de keuken. En wat betreft de kleur: we hadden bedacht om zwart te kiezen. Na advies en voorbeelden zijn we toch voor antracietgrijs gegaan. Dat komt veel beter uit in deze ruimte. Het is echt een pluspunt bij Kitchen at Work dat je uit diverse kleuren kunt kiezen.” Ook bij de keuze uit keukenapparatuur kreeg Spyder een gedegen advies. “Op basis van onze prijstechnische en kwalitatieve wensen kwam Kitchen at Work met een prima voorstel. Daar waren we blij mee, gezien de uitgebreide keuze die er is! Inmiddels gebruiken we de apparatuur en zijn we erg tevreden.”

Persoonlijke benadering
Levering van zowel de keuken als de apparatuur gebeurde vlot. “Dat was prettig, omdat de verbouwing zo volgens planning kon worden afgerond en wij het pand op tijd konden betrekken.” Al met al een succesvolle samenwerking. “Het hele proces verliep soepel en snel. De aanpak is persoonlijk en to-the-point. Een vraag via mail is binnen een half uur beantwoord. En wil je bijvoorbeeld stalen bekijken? Dan komt Gert gewoon langs, zodat je de stalen in de ruimte kunt bekijken voor het meest realistische beeld.” 

Spyder Koeriers en Transport levert
Spyder Koeriers en Transport bestaat ruim 20 jaar. Het koeriersbedrijf onderscheidt zich door de focus op kwaliteit, service en snelheid te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers en Transport uitvoert. Niet voor niets is de slogan: Spyder levert. Meer informatie op www.spyderkoeriers.nl 

Nieuwe bedrijfskeuken

Locatie: 
Type keuken:
Kleur:

Barneveld
Bedrijfskeuken
Antrecietgrijs

Ontvang onze checklist!

Laat u gegevens achter en ontvang gratis onze handige checklist direct in uw mailbox.