Ga naar de inhoud

Buitenkeuken

Algemeen

Buitenkeukens – of outdoor keukens – zijn momenteel erg populair. Of dat nu thuis is, bij een outdoor evenement, in de horeca of op de zaak. U vindt bij Kitchen at Work dan ook diverse professionele buitenkeukens die wij aan de zakelijke markt leveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

RVS buitenkeuken

Regelmatig zie je houten buitenkeukens die een beperkte levensduur hebben en niet voldoen aan de gestelde hygiëne-eisen voor bijvoorbeeld de horeca. Bij Kitchen at Work leveren we een buitenkeuken van volledig roestvrijstaal met een stijlvolle uitstraling, die overigens ook leverbaar zijn in diverse trendy kleuren. Deze buitenkeuken is afsluitbaar en voorzien van een waterdichte hoes, die de keuken mooi afdekt wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt.

Buitenkeuken Kitchen at Work

Compacte buitenkeuken

Bij kleinere groepen en een beperkte buitenruimte is de compacte buitenkeuken het juiste antwoord. Deze is uit te breiden met bijpassende werktafels, waarmee het een compact geheel blijft zónder de sfeer en functionaliteit te verliezen. Er zijn al RVS buitenkeukens van 120 cm breed.

Stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit

Buitenkeuken mobiel

Onze mobiele buitenkeuken is eenvoudig te verplaatsen door zijn zwenkwielen. Bij slecht weer rijdt u de keuken dus ook gemakkelijk weer onder een veranda of ‘s winters bijvoorbeeld in een magazijn. De mobiele keuken is daarom ook zeer geschikt als buitenkeuken voor de horeca. In het voor- en najaar is het de ideale veranda keuken. Is het mooi weer, dan rol je hem eenvoudig naar buiten. De buitenkeukens zijn er in lengtes van 120 en 150 cm. Deze kunnen we optioneel voorzien van een koelkast, kookplaat, spoelbak en kraan. Het vlakke werkblad biedt plaats aan allerlei vrijstaande apparatuur, zoals een bakplaat, barbecue of friteuse. Het bovenblad is van vlak RVS, ideaal als werkblad dus. De RVS keuken is eenvoudig aan te sluiten aan een waterpunt. Hij is voorzien van een slangkoppeling voor wateraanvoer en afvoer en bovendien uitgerust met 230v stekker.

Buitenkeuken Kitchen at Work

Kies voor een unieke en karakteristieke stijl

Keukens voor de zorg

Bekijk project

Keukens voor de standbouw

Bekijk project
Hotelkamer met kitchenette.

Keukens voor hotels en bed and breakfast

Bekijk project
Witte uitgebreide projectkeuken met apparatuur.

Project huurwoningen

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Afsluitbare keuken met 2 bijzetkasten op wieltjes. Met apparatuur, lades en spoelbak.

Keukens voor de verhuur

Bekijk project
Het logo voor de categorie keuken huren.
Gestapelde containers die gebruikt worden als woonunits.

Containers, kantoor- en woonunits

Bekijk project