Het modulaire interieur systeem van Kitchen at Work | Kitchen at Work

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

Het modulaire interieur systeem van Kitchen at Work

Kitchen at Work lanceert binnenkort weer een nieuwe aanvulling op de interieur- & kitchenette-lijn! Maak alvast kennis met ons modulaire systeem, die geheel naar wens is in te richten. Van keuken tot aan wandkast en van bureau tot garderobe, alles is mogelijk!

Deel dit bericht:

Recente berichten

Het open kast systeem van Kitchen at Work heeft een ruime keuze aan materialen, decors en kleuren, met individuele ontwerpen en een hoogwaardige meubeltechniek. Het biedt u veelzijdige en flexibele ontwerpmogelijkheden. Het bevat innovatieve ideeën, een elegant design maar ook praktische details!

Doordat het systeem zo flexibel in te richten is, kunt u er elke kant mee op. Maak er een garderobe van voor de entree, een mooie pantrykeuken voor de koffiecorner of een combinatie van een wandmeubel met een bureau. Alles is mogelijk!

Het modulaire interieur systeem van Kitchen at Work Kitchen at Work

Binnenkort volgt er meer informatie over ons nieuwe interieursysteem. Kunt u niet wachten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op met Kitchen at Work

Voor hoogwaardige, duurzame keukenoplossingen voor uw projecten neemt u vrijblijvend contact met ons op. Kitchen at Work staat voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid in iedere keuken.

Een kantoorkeukenvrachtwagen geparkeerd voor een gebouw.